FOTO | Cine este fratele Pippei şi al lui Kate Middleton, tânărul care a crescut în umbra celebrelor sale surori

James Middleton, în vârstă de 30 de ani, este fratele mai mic al ducesei Catherine şi al Pippei Middleton. A crescut în umbra surorilor sale celebre şi stilate.

3066 afișări
Imaginea articolului FOTO | Cine este fratele Pippei şi al lui Kate Middleton, tânărul care a crescut în umbra celebrelor sale surori

Cum arată fratele lui Kate Middleton

James Middleton avea 23 de ani când a devenit cumnat al viitorului rege al Marii Britanii, Prinţul William.

Căsătoria lui Kate nu i-a schimbat doar lui viaţa, ci pe a întregii sale familii, aducând-o în lumina reflectoarelor. Părinţii Carole şi Michael, sora sa, Pippa, dar şi el au intrat brusc în atenţia întregii lumi.

Michael Middleton, Carole Middleton, Pippa Middleton şi James Middleton / Foto: Hepta

Carole Middleton, James Middleton / Foto: Hepta

James mărturisea într-un interviu pentru Daily Mail: "Aşa a fost mereu, fie la şcoală sau acum, că sunt fratele mai mic al lui Catherine şi al Pippei. Probabil va fi povestea vieţii mele. Dar eu sunt James Middleton şi sun foarte mândru că sunt 'fratele mai mic al...', dar şi ele sunt mândre de mine".

Anul trecut, James a intrat în atenţia presei din Marea Britanie datorită afacerilor sale. Mai întâi a început un business cu prăjituri, The Cake Kit Company and Nice Cakes (and Nice Wine), după ce s-a retras de la Universitatea din Edinburgh.

Apoi, în 2015, James a iniţiat o altă afacere, Boomf, realizată cu o investiţie de 1,5 milioane de lire, care a înregistrat pierderi de 930.010 de lire.

Fratele Pippei şi al lui Kate declară că nu îi place să intre în ochiul presei pentru că de cele mai multe ori oferă imagini denaturate despre afecerile sale.

Iubita lui James este actriţa şi prezentatoarea britanică Donna Air, cu 7 ani mai mare decât el şi cu care are o relaţie de peste patru ani. Donna are o fiică adolescentă, Freya, dintr-o relaţie cu fostul său partener, omul de afaceri Damian Aspinall.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici