FOTO | Cine este şi cum arată soţia lui Harvey Weinstein, acuzat de abuz sexual de mai multe actriţe de la Hollywood

Soţia marelui producător de la Hollywood, Harvey Weinstein, a anunţat că divorţează de acesta în urma scandalului în care este implicat, potrivit ONE.

2753 afișări
Imaginea articolului FOTO | Cine este şi cum arată soţia lui Harvey Weinstein, acuzat de abuz sexual de mai multe actriţe de la Hollywood

FOTO | Cine este şi cum arată soţia lui Harvey Weinstein, acuzat de abuz sexual de mai multe actriţe de la Hollywood

Georgina Chapman a anunţat că a decis să-l părăsească pe soţul ei, Harvey Weinstein după scandalul de la Hollywood în care este acuzat de mai multe femei din industria de divertisment de viol şi hărţuire sexuală.

„Am decis să îmi părăsesc soţul. Să am grijă de copiii mei este prioritatea mea şi cer presei să ne respecte intimitatea în această perioadă“, a transmis designerul de modă pentru revista People.

Harvey Weinstein, în vârstă de 65 de ani şi Georgina Chapman, în vârstă de 41 de ani, sunt căsătoriţi încă din anul 2007 şi au împreună doi copii – India Pearl, în vârstă de 7 ani şi Dashiell Max Robert, în vârstă de 4 ani.

Georgina a crescut în Richmond, în Sud-Estul Londrei şi a studiat la prestigioasa facultate privată Marlborough din Wiltshire. Mai târziu, a terminat studiile la Facultatea de Artă şi Design, unde l-a cunoscut pe Keren Craig, care i-a fost partener de afaceri. După terminarea facultăţii de Artă de la Wimbledon în 2001, Georgina şi-a început cariera de designer.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici