FOTO La 23 de ani, fizicul lui Joseph Baena aminteşte de tatăl său, Arnold Schwarzenegger, în tinereţe

  • Joseph se antrenează cot la cot cu celebrul său tată.
  • El este fiul pe care fostul mare culturist îl are cu menajera Mildred Baena.
  • Tânărul nu vrea să candideze pentru Mister Olympia, titlul cucerit de tatăl său în mai multe rânduri.
14263 afișări
Imaginea articolului FOTO La 23 de ani, fizicul lui Joseph Baena aminteşte de tatăl său, Arnold Schwarzenegger, în tinereţe

Joseph Baena, 23 de ani, fiul lui Arnold Schwarzenegger, aminteşte de tatăl său la vârsta tinereţii. Cei doi sunt mai mare împreună la sală, în timp ce se antrenează cot la cot.

Aşa tată, aşa fiu li se potriveşte celor doi. Joseph Baena lângă Arnold Schwarzenegger din tinereţe înseamnă două picături de apă. La 23 de ani, Joseph este practic o clonă a tatălui care la vârsta sa - în 1970 - se pregătea să câştige Mister Olympia.

Deocamdată, Joseph nu participă la nicio competiţie. Dar Arnold îi dă sfaturi despre cum să se menţină în formă. Sfaturi preţioase, având în vedere sursa, ”Noua enciclopedie a corpului modern”, cartea pe care Schwarzenegger a publicat-o în 1985 şi care este considerată şi astăzi ”Biblia culturistilor”.

În fotografiile care rulează pe reţelele de socializare, Schwarzenegger şi Joseph, născut din relaţia cu menajera Mildred Baena, se încurajează reciproc.

Dar tânărul Joseph nu este atât de ambiţios. Nu vrea să concureze la Mister Olympia, ci doar să experimenteze sportul tatălui său.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici