Fraţii Liam şi Noel Gallagher, membrii trupei Oasis, s-au împăcat

Fraţii Liam şi Noel Gallagher, membrii trupei Oasis, intenţionează să deschidă un bar împreună şi au pus capăt disensiunilor dintre ei, după ce s-au întâlnit la o nuntă în familia lor.

250 afișări
Imaginea articolului Fraţii Liam şi Noel Gallagher, membrii trupei Oasis, s-au împăcat

Fraţii Noel şi Liam Gallagher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi fraţi nu şi-au mai vorbit aproape deloc după ce s-au certat în culisele unui concert pe care Oasis urma să îl susţină în august 2009 (incident care a dus la destrămarea trupei). Fraţii Gallagher s-au întâlnit de curând la o nuntă în familie, organizată în Irlanda, şi au decis să se împace şi să deschidă împreună un bar, alături de mama lor, Peggy, informează contactmusic.com.

"Liam a avut ideea acestei împăcări, după o călătorie recentă pe care a făcut-o la Manchester cu mama lui, Peggy", a declarat o sursă citată de publicaţia Daily Star.

"Apoi, discutând între ei, le-a venit ideea de a-l include şi pe Noel în acel proiect. Fraţii Gallagher vor ca acel bar să aibă o temă indie-rock şi să servească feluri de mâncare preparate în casă", a adăugat aceeaşi sursă.

Fraţii Gallagher vor ca barul lor să se numească "Champagne Supernova", după titlul unei piese celebre a grupului Oasis de pe albumul "(What's the Story) Morning Glory?". Barul se află într-o clădire underground din Manchester.

Deşi această afacere nu înseamnă că trupa Oasis se va reuni, chitaristul original al formaţiei, Paul "Bonehead" Arthurs - care a părăsit grupul în 1999 -, a prezis recent faptul că o reuniune muzicală a fraţilor Gallagher se va produce în cele din urmă.

După destrămarea grupului Oasis, Liam Gallagher, în vârstă de 41 de ani, a înfiinţat un nou grup, Beady Eye, în timp ce fratele său Noel, în vârstă de 46 de ani, a fost ocupat cu promovarea proiectului său solo, Noel Gallagher's High Flying Birds.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici