"Furios şi iute 7", pe locul al treilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie - VIDEO

Lungmetrajul "Furios şi iute 7/ Fast and Furious 7" a depăşit pelicula "Răzbunătorii/ The Avengers" şi a urcat pe locul al treilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări pe plan mondial din istoria cinematografiei, informează contactmusic.com.

560 afișări
Imaginea articolului "Furios şi iute 7", pe locul al treilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie - VIDEO

"Furios şi iute 7", pe locul al treilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie - VIDEO (Imagine: HEPTA)

Cel de-al şaptelea film din franciza "Furios şi iute", lansat în luna aprilie, a generat încasări totale de 1,5 miliarde de dolari, depăşind lungmetrajul "Răzbunătorii" (2012), inspirat din universul benzilor desenate Marvel.

"Furios şi iute 7" a fost ultimul film al actorului Paul Walker, decedat într-un accident de automobil la sfârşitul anului 2013, în timpul filmărilor pentru acest lungmetraj. Scenele sale au fost finalizate prin intermediul unor programe computerizate de grafică facială şi cu ajutorul celor doi fraţi mai tineri ai actorului.

Singurele două filme care au obţinut încasări mai mari sunt două pelicule regizate de cineastul canadian James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) şi "Titanic" (2,1 miliarde de dolari).

Vin Diesel şi ceilalţi actori din distribuţia francizei "Furios şi iute" au anunţat recent că un nou film din această serie - cel de-al optulea - va fi lansat pe marile ecrane în aprilie 2017.

"Furios şi iute 7" a devenit în primăvara acestui an primul film care a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în primele 17 zile după lansare. Acest record a fost însă doborât luni seară de filmul "Jurassic World", care a avut nevoie de doar 13 zile pentru a depăşi pragul de 1 miliard de dolari din încasări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici