GALA Black Entertainment Television 2014: Pharrell Williams a câştigat două premii. LISTA câştigătorilor

Cântăreţul R&B Pharrell Williams, solista rapp Nicki Minaj şi artistul debutant August Alsina au fost marii câştigători ai galei Black Entertainment Television (BET) Awards pe anul 2014, care a avut loc duminică, la Los Angeles, conform Reuters.

95 afișări
Imaginea articolului GALA Black Entertainment Television 2014: Pharrell Williams a câştigat două premii. LISTA câştigătorilor

Pharrell Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pharrell Williams a câştigat două premii, inclusiv pentru cel mai bun artist R&B/ pop, şi a interpretat, în cadrul galei, melodia "Come Get It Bae". Beyoncé a fost desemnată cea mai bună artistă R&B/ pop şi a cântat, la finalul evenimentului, melodia "Partition", împreună cu soţul ei, Jay-Z. Cei doi au câştigat un premiu pentru cea mai bună colaborare, cu cântecul "Drunk In Love".

Cântăreţul Lionel Richie, în vârstă de 65 de ani, a primit premiul pentru întreaga carieră, ca membru al trupei The Commodores, dar şi ca artist solo.

Cântăreţul din New Orleans August Alsina a fost desemnat cel mai bun artist, iar trupa rap Young Money a fost desemnată cel mai bun grup muzical.

Drake a câştigat premiul pentru cel mai bun artist hip-hop, iar Nicki Minaj a primit trofeul pentru cea mai bună artistă, la aceeaşi categorie.

Rapperul Usher şi-a rezumat cariera de 20 de ani cu un concert în care a interpretat cele mai cunoscute hituri ale sale, iar Lil Wayne a cântat în duet cu Chris Brown melodia "Loyal".

La categoria "cea mai bună actriţă", câştigătoare a fost desemnată Lupita Nyong'o, iar cel mai bun actor a fost desemnat Chiwetel Ejiofor - ambii pentru evoluţiile de excepţie din drama "12 ani de sclavie", de Steve McQueen, care le-a adus câte un premiu Oscar pentru rol secundar.

Militanta pentru drepturile omului Myrlie Evers-Williams a primit premiul umanitar, cu prilejul aniversării a 50 de ani de la semnarea Legii pentru drepturi civile ale persoanelor de culoare, în 1964.

Jucătoarea de tenis Serena Williams a fost desemnată sportiva anului, iar jucătorul de baschet Kevin Durant a câştigat premiul pentru sportivul anului.

Gala BET Awards, organizată începând din 2001, la Los Angeles, de Black Entertainment Television, recompensează peformanţele persoanelor afro-americane şi provenind din alte grupuri minoritare în muzică, actorie, sport şi alte domenii din industria de divertisment. Gala BET Awards a fost prezentată anul acesta, ca şi în 2013, de actorul de comedie Chris Rock.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici