Gala de decernare a premiilor Oscar de anul viitor va avea loc pe 28 februarie

Cea de-a 88-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc, la Los Angeles, pe 28 februarie 2016, a anunţat Academia de film americană, informează hollywoodreporter.com.

111 afișări
Imaginea articolului Gala de decernare a premiilor Oscar de anul viitor va avea loc pe 28 februarie

Gala de decernare a premiilor Oscar de anul viitor va avea loc pe 28 februarie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Academia de film americană a anunţat recent datele la care se vor desfăşura galele de decernare a premiilor Oscar în următorii trei ani, respectiv: 28 februarie 2016, 26 februarie 2017 şi 4 martie 2018.

Nominalizările pentru Oscarurile din 2016 vor fi anunţate pe 14 ianuarie.

Procedura de votare pentru desemnarea nominalizărilor va debuta pe 30 decembrie 2015 şi se va încheia pe 8 ianuarie 2016.

Banchetul anual organizat de Academia de film americană va avea loc pe 8 februarie 2016.

Procedura de votare pentru desemnarea câştigătorilor la gala premiilor Oscar va debuta pe 12 februarie 2016 şi se va încheia pe 23 februarie 2016.

Lungmetrajul "Birdman" a fost marele învingător la gala premiilor Oscar 2015, într-o ceremonie intens politizată, în cadrul căreia pelicula regizată de Alejandro Gonzalez Iñárritu a câştigat patru trofee, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" şi "cel mai bun regizor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici