Gala MTV Europe Music Awards 2011 va avea loc la Belfast

Gala MTV Europe Music Awards (EMA) din 2011 va avea loc la Odissey Arena din Belfast, Irlanda de Nord, la începutul lunii noiembrie, informează bbc.co.uk.

202 afișări
Imaginea articolului Gala MTV Europe Music Awards 2011 va avea loc la Belfast

Gala MTV Europe Music Awards 2011 va avea loc la Belfast

Organizatorii nu au anunţat deocamdată data exactă la care va avea loc evenimentul.

Este pentru prima oară când Irlanda de Nord a fost aleasă pentru a găzdui această gală.

Ceremonia de anul trecut a avut loc la Madrid, iar marea câştigătoare din 2010 a fost cântăreaţa americană Lady Gaga, recompensată cu trei trofee.

Reprezentanţii postului MTV au anunţat, totodată, că vor organiza o serie de evenimente în Belfast care vor preceda gala EMA 2011.

Premiile MTV Europe Music au fost înfiinţate în 1994, de postul MTV, ca o alternativă europeană a premiilor Grammy - trofeele muzicale anuale din Statele Unite ale Americii. Câştigătorii acestei gale sunt aleşi în urma voturilor online exprimate de telespectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici