George Lucas, creatorul francizei "Star Wars", s-a logodit la vârsta de 68 de ani - FOTO

George Lucas, creatorul în vârstă de 68 de ani al francizei "Star Wars", s-a logodit şi urmează să se căsătorească cu iubita sa Mellody Hobson, au anunţat joi reprezentanţii companiei cinematografice Lucasfilm Ltd.

308 afișări
Imaginea articolului George Lucas, creatorul francizei "Star Wars", s-a logodit la vârsta de 68 de ani - FOTO

George Lucas, creatorul francizei "Star Wars", s-a logodit la vârsta de 68 de ani

George Lucas şi Mellody Hobson, directoarea firmei de investiţii Ariel Investments LLC, au o relaţie care a început în urmă cu peste şase ani.

Deocamdată nu sunt cunoscute data şi locul unde va avea loc nunta.

Aceasta va fi prima căsnicie pentru Hobson şi cea de-a doua pentru Lucas, care a fost căsătorit între anii 1969 şi 1983 cu editorul de film Marcia Lucas. George şi Marcia Lucas au adoptat o fetiţă, Amanda, înainte de a divorţa în 1983. Ulterior, George Lucas a adoptat singur alţi doi copii.

Mellody Hobson, în vârstă de 43 de ani, face parte din consiliile de administraţie ale studioului hollywoodian DreamWorks Animation, companiei de produse cosmetice Estee Lauder, lanţului de magazine Starbucks şi companiei online Groupon Inc.

George Lucas, care a devenit celebru regizând în 1971 filmul ştiinţifico-fantastic "THX 1138", a lansat în 1977 primul film din seria "Star Wars", pe care a dezvoltat-o apoi într-una dintre cele mai profitabile francize cinematografice din toate timpurile.

Cineastul american a vândut studiourile care îi poartă numele - Lucasfilm - şi franciza "Star Wars" grupului Walt Disney, în noiembrie 2012, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici