Grupul Kool & the Gang a primit o stea pe Walk of Fame - VIDEO

Grupul Kool & the Gang, un pionier al muzicii disco-funk, a primit, joi, o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, informează Reuters.

60 afișări
Imaginea articolului Grupul Kool & the Gang a primit o stea pe Walk of Fame - VIDEO

Grupul Kool & the Gang a primit o stea pe Walk of Fame - VIDEO

Celebru pe plan mondial graţie unor piese precum "Jungle Boogie", "Ladies Night", "Celebration" şi "Hollywood Swinging", grupul Kool & the Gang, înfiinţat în anii 1960, a trecut prin mai multe schimbări de componenţă.

Patru membri din componenţa originală a grupului au fost prezenţi la ceremonia de dezvelire a stelei de pe Walk of Fame din Los Angeles.

Grupul Kool & the Gang şi-a lansat albumul de debut - care a purtat numele trupei - în anul 1969 şi a vândut de atunci peste 70 de milioane de albume pe plan mondial.

Steaua primită de Kool & the Gang este cea de-a 2.560-a de pe Hollywood Walk of Fame.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici