Gwyneth Paltrow a pozat topless pentru prima copertă a noii sale reviste Goop | FOTO

Gwyneth Paltrow lansează pe 19 septembrie primul număr al propriei reviste glossy Goop.

971 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow a pozat topless pentru prima copertă a noii sale reviste Goop | FOTO

Gwyneth Paltrow a pozat topless pentru prima copertă a noii sale reviste Goop

Goop a debutat ca un blog în 2008, apoi s-a transformat foarte repede într-un business.

Acum, actriţa în vârstă de 44 de ani a ales să meargă şi pe varianta printată a Goop. Revista va costa 14,99 de dolari şi va putea fi cumpărată din 19 septembrie.

Şi ce metodă mai bună de PR pentru lansare decât apariţia celebrei Gwyneth Paltrow pe copertă. Şi nu oricum, ci cumva topless, acoperită cu nămol. 

Noua revistă este o colaborare cu Condé Nast.

 

Goop magazine is here. Millions of thanks to the incredible teams @goop and @condenast. On newstands and also in link 👆🏻

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici