Gwyneth Paltrow: Gătitul mă menţine fericită şi calmă

Actriţa Gwyneth Paltrow, care şi-a lansat recent o nouă carte de bucate numită "Notes From My Kitchen Table", a declarat că activităţile culinare o menţin calmă şi fericită

68 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow: Gătitul mă menţine fericită şi calmă

Gwyneth Paltrow: Gătitul mă menţine fericită şi calmă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, actriţa a mărturisit că, în adâncul sufletului, este o gospodină în stilul celor din anii '50, informează dailymail.co.uk.

"Ador să gătesc pentru familia mea", a declarat vedeta, care, după lansarea noii sale cărţi de bucate, a intrat în galeria unor bucătari celebri precum Mario Batali şi Jamie Oliver.

Reţetele recomandate de Paltrow sunt bazate în special pe legume, dar includ şi sfaturi despre cum trebuie gătită o friptură de pui sau de peşte sau despre pregătirea unor deserturi precum negresele sau clătitele.

Actriţa a mai spus că este foarte fericită atunci când este departe de lumina reflectoarelor şi se retrage în bucătăria ei, pegătind cina pentru soţul ei şi cei doi copii ai lor, Apple, în vârstă de şase ani, şi Moses, în vârstă de cinci ani.

"Gătitul mă face să mă simt calmă şi fericită, îmi place să fac lucruri obişnuite, de rutină. Dacă sunt stresată, mă apuc de gătit şi mă relaxez complet", a declarat vedeta.

Anul acesta, vedeta este foarte ocupată cu promovarea celui mai recent film al său, "Country Strong", şi publicând texte noi pe blogul ei Goop.com.

"Viaţa mea poate fi suprarealistă uneori, cum a fost să cânt la premiile Oscar. Este o nebunie. Am făcut mult prea multe lucruri în ultima vreme. Dar, săptămâna trecută, eram acasă, în bucătărie, cu fiii mei, şi mi-am pus un prosop de bucătărie pe umăr. Mama lui Brad Pitt m-a învăţat asta şi este cel mai bun sfat pe care mi l-a dat cineva, pentru că este mereu acolo când găteşti. Aşa că m-am apucat să tai (ingrediente, n.r.) şi să pun tăvile în cuptor. Este totul aşa tactil. M-am simţit de parcă tocmai m-aş fi întors în corpul meu", a mai spus vedeta.

Actriţa este căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, cu care are doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici