Halle Berry vrea să organizeze o ceremonie restrânsă pentru nunta ei cu actorul Olivier Martinez

Halle Berry a vorbit în premieră despre planurile ei de nuntă cu actorul francez Olivier Martinez, declarând într-un interviu că doreşte să organizeze o ceremonie "foarte mică".

318 afișări
Imaginea articolului Halle Berry vrea să organizeze o ceremonie restrânsă pentru nunta ei cu actorul Olivier Martinez

Halle Berry (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Olivier Martinez a cerut-o în căsătorie pe Halle Berry în timpul vacanţei de Crăciun de anul trecut.

"Ştiu că va fi o nuntă foarte mică. Nu m-am dus la prea multe nunţi, dar am fost la sfârşitul săptămânii trecute la o nuntă cu 250 de invitaţi. Mi-am spus: «aşa trebuie să arate o nuntă?». Nu am avut niciodată parte de aşa ceva, nici nu mi-am dorit aşa ceva. Nici măcar n-am încercat să prind buchetul aruncat de mireasă", a spus Halle Berry într-un interviu acordat publicaţiei InStyle, potrivit contactmusic.com.

Actriţa americană, care a fost căsătorită de două ori în trecut, a vorbit puţin şi despre logodna ei actuală: "Este unul dintre acele lucruri din categoria «niciodată să nu spui niciodată». Sunt o romantică incurabilă şi nu mă voi opri până ce viitoarea căsătorie a mea va fi una reuşită".

Halle Berry nu a fixat deocamdată data căsătoriei cu actorul francez, întrucât actriţa americană este implicată în această perioadă într-o aprigă dispută legală cu fostul ei iubit, Gabriel Aubry, pentru obţinerea custodiei fiicei lor, Nahla. Totodată, actriţa intenţionează să se mute cu fiica ei în Europa.

"Nu sunt sigură că ştiu unde voi trăi în lunile următoare, aşa că va trebui să mă decid mai întâi asupra acestui aspect", a spus Halle Berry.

Halle Berry, care s-a logodit în timpul sărbătorilor de iarnă cu Olivier Martinez, a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.

Actriţa americană a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.

Olivier Martinez a avut o relaţie de lungă durată cu cântăreaţa australiană Kylie Minogue, de care s-a despărţit în anul 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici