Handbalistul Mihai Popescu a devenit tată

Portarul echipei naţionale de handbal masculin, Mihai Popescu, a devenit, sâmbătă, tată pentru prima oară, soţia sa Ştefania dând naştere, la Medgidia, unei fetiţe care se va numi Maria Amalia.

27 afișări
Imaginea articolului Handbalistul Mihai Popescu a devenit tată

Handbalistul Mihai Popescu a devenit tată (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Maria Amalia are 3 kilograme şi 50 de centimetri.

"Soţia ar fi trebuit să nască în septembrie, însă am fost anunţat la Bacău că va naşte mai devreme. Am plecat de la meciul pe care trebuia să îl disput împotriva echipei Dinamo Municipal Braşov direct la Medgidia, acolo unde soţia a născut. Sunt extrem de fericit, nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt. Trăiesc nişte emoţii unice, este extraordinar. Pot spune că sunt un om împlinit şi că este de departe cel mai frumos moment din viaţa mea. Am început sezonul în forţă cum se spune, nu ar fi putut fi un start mai perfect pentru mine", a spus Mihai Popescu.

Portarul formaţiei HCM Constanţa şi al echipei naţionale se afla la Bacău, acolo unde participa cu campioana României la turneul organizat de Ştiinţa Bacău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici