"Happy Hour" prezintă în exclusivitate imagini de la nunta Nicoletei Luciu şi de la botezul copiilor

Telespectatorii Pro TV vor putea vedea în ediţia de luni a "Happy Hour" imagini în exclusivitate de la nunta Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo, dar şi de la botezul tripleţilor pe care îi au cei doi, ambele evenimente având loc sâmbătă la Miercurea Ciuc, informează site-ul emisiunii.

3227 afișări
Imaginea articolului "Happy Hour" prezintă în exclusivitate imagini de la nunta Nicoletei Luciu şi de la botezul copiilor

"Happy Hour" prezintă în exclusivitate imagini de la nunta Nicoletei Luciu şi de la botezul copiilor (Imagine: Adrian Stoicovici/Mediafax Foto)

Cătălin Măruţă a fost prezent la această dublă sărbătoare şi a aflat detalii chiar de la Nicoleta şi Zsolt despre cum au pregătit nunta, de ce au ales acest loc, dar şi cum au petrecut după ceremonia religioasă.

Luni la "Happy Hour", telespectatorii Pro Tv vor vedea cum s-a pregătit Nicoleta înainte de cununia civilă şi de cea religioasă, dar şi cine a ajutat-o. Catalin Măruţă a stat de vorbă atât cu mirii, cât şi cu mamele acestora, parcă mai emoţionate decât Nicoleta şi Zsolt în această zi specială.

Îmagini în exclusivitate de acasă, dar şi din biserică, acolo unde cei doi s-au cununat şi şi-au botezat tripleţii - Kim, Karoly şi Kevin -, vor putea fi urmărite tot la "Happy Hour", în vreme ce Cătălin Măruţă va avea grijă să arate spectatorilor şi cum s-au distrat nuntaşii la petrecerea care a urmat ceremoniilor.

Vedeta postului TV Acasă a decis să îşi oficializeze relaţia pe care o are de şapte ani cu iubitul ei, Zsolt Csergo. Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, iar ceremonia a fost urmată de botezul tripleţilor. Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo au împreună patru copii. Nicoleta Luciu l-a născut pe primul ei copil, Zsolt Jr., în septembrie 2008. În octombrie 2011, Nicoleta i-a născut pe tripleţii Karoly, Kevin şi Kim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici