Harrison Ford nu a fost lăsat să intre într-un bar din Londra deoarece nu a fost recunoscut

Harrison Ford nu primit, sâmbătă, permisiunea de a intra într-un bar din Londra, celebrul actor nefiind recunoscut de gărzile de corp de la intrare, informează contactmusic.com.

330 afișări
Imaginea articolului Harrison Ford nu a fost lăsat să intre într-un bar din Londra deoarece nu a fost recunoscut

Harrison Ford nu a fost lăsat să intre într-un bar din Londra deoarece nu a fost recunoscut (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Harrison Ford, care se află la Londra pentru a filma mai multe scene pentru pelicula "Războiul stelelor VII", a fost întors din drum de bodyguarzii din faţa barului The Punchbowl - care i-a aparţinut regizorului Guy Ritchie -, din cartierul Mayfair, iar actorul, care a părut "deranjat" de incident, potrivit unui martor, s-a îndreptat spre un alt club.

"Harrison a sosit la bar sâmbătă, în jurul orei 10.30, pentru a bea ceva cu un prieten. (...) Paznicul de la intrare i-a spus direct că erau prea mulţi oameni înăuntru şi că nu putea să intre. Abia după ce a plecat, bodyguarzii şi-au dat seama cine era", a declarat o sursă pentru publicaţia The Daily Star.

Cu toate acestea, barul s-a golit rapid când persoanele dinăuntru şi-au dat seama că Harrison Ford tocmai trecuse pe acolo.

"Opt persoane au părăsit barul pentru a-l urma pe Harrison în josul străzii. Acestea au spus că vor să bea împreună cu el (...), întreaga întâmplare a fost extrem de stânjenitoare pentru cei de la bar", potrivit sursei citate.

Cunoscut pentru rolurile din seriile "Indiana Jones" şi "Războiul Stelelor", Harrison Ford a declarat în trecut că preferă ca publicul să-şi amintească de el pentru roluri precum cele din "Martorul" - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - şi "The Mosquito Coast", cu Helen Mirren şi River Phoenix, două filme de Peter Weir. Ford a mai jucat în filme precum "Sabrina", în regia celebrului Sydney Pollack, şi "Imigranţii/ Crossing Over", în regia lui Wayne Kramer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici