Heidi Klum, despre o viaţă sexuală sănătoasă: Nu zic că trebuie să pui o bară în dormitor. Dar mie îmi place să fac asta uneori

Heidi Klum spune că din când în când dansează la bară pentru soţul ei, cântăreţul Seal, precizând că este important pentru cuplurile căsătorite să aibă o viaţă sexuală sănătoasă.

763 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum, despre o viaţă sexuală sănătoasă: Nu zic că trebuie să pui o bară în dormitor. Dar mie îmi place să fac asta uneori

Heidi Klum şi Seal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit contactmusic.com, supermodelul german în vârstă de 38 de ani a mai spus că îi place să fie inventivă în dormitor din când în când. "Nu e nimic în neregulă cu un portjartier drăguţ. Nu zic că trebuie să pui o bară în dormitor (...). Dar mie îmi place să fac asta uneori".

Klum a mai menţionat că pentru ea este uşor să aibă o viaţă sexuală sănătoasă, deoarece se simte foarte atrasă de soţul ei, Seal, în vârstă de 48 de ani. "Este atrăgător chiar şi când doarme. Este un bărbat frumos. Este cumsecade şi un gentleman, iar aseară l-am privit pe scenă şi face în continuare spectacol", a declarat cu mândrie Klum pentru revista Glamour.

Supermodelul mai spune că a simţit imediat că există o legătură între ea şi Seal. "Nu sunt genul inabordabil. Se face schimb de numere de telefon şi apoi oamenii aşteaptă patru sau cinci zile înainte să sune. Nu văd rostul. Dacă simţi ceva, de ce ai lăsa sentimentul să treacă. Nu trăim decât o dată", a mai spus Klum.

Heidi Klum şi Seal cresc împreună patru copii - Leni, în vârstă de şapte ani, Henry, de cinci ani, Johan, de patru ani, şi Lou, de un an şi opt luni. Cei doi s-au căsătorit în 2005, pe o plajă din Mexic şi îşi reînnoiesc jurămintele la fiecare aniversare a căsătoriei.

Heidi l-a întâlnit pe Seal în 2004, pe când era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici