Helen Mirren: Am savurat trecerea de la regină la tipă dată naibii în filmul "Greu de pensionat 2"

Actriţa Helen Mirren a declarat, într-un interviu acordat Pro TV Magazin, că a savurat trecerea de la regină la "tipă dată naibii" în filmul "Greu de pensionat 2", care are premiera vineri, pe marile ecrane româneşti.

231 afișări
Imaginea articolului Helen Mirren: Am savurat trecerea de la regină la tipă dată naibii în filmul "Greu de pensionat 2"

Helen Mirren (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Helen Mirren revine în "Greu de pensionat 2Z", cu acelaşi rol, Victoria. După ce trecerea de la rolul din "Regina" la cel al unei tipe "dată naibii" a fost savuroasă, recidiva de acum a fost şi mai plăcută. Aceasta poate fi văzută pe marile ecrane din 2 august, în "Greu de pensionat 2/ Red 2".

"Îmi place mult să fiu o tipă dură. Am savurat enorm trecerea de la regină la tipă dată naibii. Oamenii chiar au fost încântaţi de prima parte, aşa că am acceptat cu plăcere să joc şi în cea de-a doua. Eu mă bucur de fiecare dată când reiau un personaj, pentru că astfel el capătă o identitate proprie. Personajele astea au devenit parte din viaţa şi personalitatea mea. Ţin foarte mult la Victoria", a declarat actriţa.

"Victoria nu se schimbă mult în partea a doua. Îmi place că prima ei misiune este să îl omoare pe Bruce Willis (Râde). Nu se ştie niciodată de ce parte a baricadei se află", a dezvăluit Helen Mirren.

Actriţa a spus că, în general se vede în rolul personajului negativ, iar dacă ar trebui să joace rolul unei eroine ar fi "SuperWoman şi nu SuperGirl".

Citeşte continuarea interviului actriţei Helen Mirren pe www.protvmagazine.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici