Helloween, invitaţi speciali la concertul Judas Priest, pe 1 iulie, în Bucureşti

Membrii trupei de power metal Helloween vor fi invitaţi speciali ai concertului pe care britanicii din formaţia Judas Priest îl vor susţine la Bucureşti, în parcarea Romexpo, pe 1 iulie, informează organizatorii evenimentului, Events.

228 afișări
Imaginea articolului Helloween, invitaţi speciali la concertul Judas Priest, pe 1 iulie, în Bucureşti

Helloween, invitaţi speciali la concertul Judas Priest, pe 1 iulie, în Bucureşti (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Una dintre cele mai proeminente trupe de power metal, Helloween s-a înfiinţat în urmă cu peste 30 de ani. 11 turnee mondiale, în care a fost cap de afiş, show-ul de la Monsters Of Rock la Castle Donington, în faţa a peste 100.000 de fani, şi turnee spectaculoase alături de Iron Maiden, Dio şi Ozzy Osbourne, precum şi turneul MTV Headbangers Ball SUA, cu Anthrax si Exodus, rămân momente de neuitat din cariera formaţiei Helloween, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Trupa a vândut peste cinci milioane de discuri în întreaga lume, are în palmares 14 discuri de aur şi şase de platină la nivel mondial, cu două discuri de aur doar în Germania. Fără Helloween, multe trupe contemporane, precum Edguy, Sonata Arctica şi Blind Guardian, nu ar fi existat în forma lor actuală, mai arată sursa citată.

De peste trei decade se numără printre cele mai ingenioase trupe metal internaţionale, iar fanii le adoră piesele fantastice, mai mult decât obsedante. Andi Deris (voce), Michael Weikath (chitară), Sascha Gerstner (chitară), Markus Großkopf (bas) şi Daniel Löble (tobe) promit un show de neuitat la Bucureşti, mai ales prin prisma mult-anticipatului "My God-Given Right", disc care va fi lansat în luna mai a acestui an. Helloween a anunţat în urmă cu câteva zile tracklistul, astfel, cel de-al 15-lea album de studio al trupei va conţine 13 piese.

Biletele pentru concert costă 130 de lei (zona B), 190 de lei (zona A) şi 270 de lei (golden ring), în funcţie de distanţa faţă de scenă. Acestea pot fi cumpărate online, de pe www.eventim.ro, şi din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici