"Ho Ho Ho", prima comedie românească despre Crăciun, are premiera de gală sâmbătă - VIDEO

"Ho Ho Ho", prima comedie românească ce are ca subiect Crăciunul, cu Ştefan Bănică într-unul dintre rolurile principale, va avea premiera de gală sâmbătă, de la ora 19.30, la CinemaPro din Capitală.

2088 afișări
Imaginea articolului "Ho Ho Ho", prima comedie românească despre Crăciun, are premiera de gală sâmbătă - VIDEO

"Ho Ho Ho", prima comedie românească despre Crăciun, are premiera de gală sâmbătă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Filmul va intra în cinematografele româneşti vineri.

O nouă producţie MediaPro Pictures, "Ho Ho Ho" aduce pe marile ecrane scene memorabile în interpretarea unor actori precum Ştefan Bănică, Pavel Bartoş, Alina Chivulescu şi Valentin Teodosiu, cărora li s-au alăturat tinerii actori aflaţi la debut Bogdan Iancu şi Raisa Mihai.

Cel care semnează regia primei comedii româneşti care are ca temă Crăciunul este Jesus del Cerro, un celebru regizor spaniol care a mai lucrat în România, la producţiile "Cu un pas înainte" (2007), "Contra Timp 1" (2008) şi "Contra Timp 2" (2009).

Filmările pentru comedia "Ho Ho Ho" au durat patru săptămâni şi au fost realizate în centrul comercial Băneasa Shopping City, fiind conduse de Alma Sârbu şi Patricia Poienaru, în calitate de producători.

Filmul "Ho Ho Ho", al cărui scenariu este scris de Bogdan Mirică, surprinde povestea lui Horaţiu (Bogdan Iancu), un băieţel de opt ani care încă mai crede în Moş Crăciun şi care primeşte drept cadou de sărbători o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi normală de Crăciun se transformă, însă, într-o adevărată aventură în momentul în care copilul se pierde de mama sa. El îl întâlneşte pe Ion (Ştefan Bănică), un pungaş deghizat în Moş Crăciun, aflat în mijlocul unei operaţiuni ilegale. Bogdan Iancu a declarat pentru MEDIAFAX că lucrul pentru filmul său de debut nu a fost obositor şi că s-a înţeles foarte bine cu echipa. "M-am înţeles foarte bine şi cu Raisa (Mihai, n.r.), pentru că mă jucam cu ea mereu şi cu Ştefan (Bănică, n.r.), pentru că el îmi făcea supă de fălci (îl ciupea de obraji, n.r.). M-a învăţat să joc Solitaire şi mi-a cântat şi «Veta». Dar şi eu i-am cântat Veta", a spus acesta. Micul actor a spus că de Crăciun îşi doreşte un robot pe roţi, care să poată fi teleghidat, unul mai bun decât cel pe care şi-l doreşte personajul său din film.

Ho ho ho - Trailer de pe tare.ro

Micuţa Raisa Mihai a spus, într-o conferinţă care a avut loc marţi, la CinemaPro din Capitală, că filmările pentru producţie au fost "o aventură foarte plăcută". Ea a spus că Jesus del Cerro este "un regizor foarte plăcut şi glumeţ" şi că i-a plăcut foarte mult părul lui.

Ştefan Bănică a spus că l-a ajutat, în construirea personajului său, faptul că are copii. El a descris colaborarea sa pentru această producţie ca fiind "o provocare", deoarece el nu a trebuit să joace un Moş Crăciun clasic, ci un om care pretinde că este Moş Crăciun. "Este o experienţă nouă. Nu am mai făcut genul acesta de filme", a spus Bănică, subliniind că unele dintre cele mai dificile momente de la filmări au fost cascadoriile pe care a trebuit să le facă.

Un film clasic de Crăciun, "Ho Ho Ho" aduce pe marile ecrane, din 20 noiembrie, o poveste despre prietenie, familie şi, nu în ultimul rând, despre faptul că nimic nu e imposibil atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat.

Filmul "Ho Ho Ho" va avea premiera în cinematografele CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, Light, Starplex, din Bucureşti, Lotus (Oradea) şi Odeon (Cluj-Napoca). Filmul este distribuit de MediaPro Distribution.

Filmul "Ho Ho Ho" va fi difuzat de Crăciun pe postul de televiziune Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici