HOROSCOP 13 noiembrie 2019: Zodiile care vor face astăzi progrese reale în plan financiar

Luna intră astăzi în semnul Gemenilor şi le potenţează zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) abilităţile de comunicare şi socializare.

13430 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 noiembrie 2019: Zodiile care vor face astăzi progrese reale în plan financiar

HOROSCOP 13 noiembrie 2019

Berbec

Pe fondul schimbării de semn a Lunii, abilităţile tale de comunicare şi socializare se potenţează. Acum este momentul să aduci în discuţie teme sensibile, pe care nu le-ai fi abordat altfel în raport cu familia sau cei cu care derulezi afaceri. Ştii să îţi modulezi discursul în aşa fel încât să ajungeţi la o concluzie comună şi să nu vă împotmoliţi în diferenţele de viziune. Pe acest fundal, sunt favorizate întâlnirile de afaceri şi negocierile, care au şanse să conducă acolo unde ţi-ai dorit. Pregăteşte-te, de asemenea, şi cu argumente redutabile, astfel încât să să ai parte de toate atuu-urile.

Taur

Din punct de vedere financiar, nu vei duce lipsă astăzi de ponturi şi idei în legătură cu diverse modalităţi prin care îţi poţi suplimenta veniturile şi/ sau valorifica o parte din economii. Ţine însă cont de faptul că nu toate dintre ele sunt fezabile sau benefice pentru reputaţia ta. Mizează pe cele care îţi pun în valoarea aptitudinile practice, simţul observaţiei şi capacitatea de a cântări corect riscurile. Nu tot ce zboară se mănâncă şi ar fi păcat să îţi pierzi vremea cu activităţi care nu îşi vor amortiza niciodată cheltuielile de timp şi energie. Foloseşte-ţi aceste resurse mai atent.

Gemeni

Luna poposeşte astăzi tocmai în semnul naşterii tale, semn că mijlocul de săptămână te surprinde poate chiar mai energic(ă) decât ai fost lunea aceasta. În plus, reuşeşti să te faci înţeles(asă) de toţi cei din jur, ceea ce te ajută să îţi eficientizezi munca şi să nu pierzi vremea cu explicaţii suplimentare. Ar fi bine pentru tine dacă te-ai gândi astăzi şi la tine; o raită pe la magazine în căutarea unor haine noi pentru sezonul rece sau o vizită la salonul preferat te poate ajuta să te simţi ca nou(ă), oferindu-ţi mai multă siguranţă şi încredere în forţele tale.

Rac

Aspectele astrale care se formează astăzi te pot face să îţi construieşti în minte tot felul de scenarii, care mai de care mai îndepărtate de realitate. Gândeşti mult şi acesta nu este un lucru rău, dar când îţi foloseşti energia intelectuală să dai proporţii unor temeri sau neputinţe imaginare, ai numai de pierdut. Astăzi ai putea avea o astfel de tendinţă şi trebuie să te asiguri că nu îi cazi pradă. În caz contrar, îţi iroseşti resurse de energie şi tonusul mental fără a realiza nimic concret. Vei vedea că, odată ce te pui pe treabă, îţi dispar aceste frici.

Leu

Tranzitul de azi al astrelor te face activ(ă) în plan social şi te încurajează să te implici în proiecte sau acţiuni civice derulate de prieteni sau cei din comunitatea ta. Ai capacitatea de a aduna în jurul tău omeni care gândesc similar ţie şi care îţi împărtăşesc valorile şi principiile. Nu te opri la această etapă de networking, ci încearcă să construieşti relaţii durabile, bazate pe fundaţii mai solide decât unele preocupări comune care nu te ajută să te dezvolţi pe plan personal sau la nivel de carieră. Oamenii de calitate pot avea indirect un impact asupra acestor sectoare importante.

Fecioară

Cariera ar trebui să reprezinte astăzi un centru de interes pentru tine. Cu puţin noroc, s-ar putea să dai peste conjuncturi care te pot pune în valoare şi care atrag atenţie pozitivă asupra ta. În felul acesta, opiniile tale ar putea ajunge să cântărească mai mult în ochii şefilor sau poate că întâlneşti persoane din cercuri selecte care te pot promova pentru ideile şi realizările tale. Ca toate sau măcar unul dintre aceste scenarii să devină realitate, trebuie să demonstrezi însă implicare în plan profesional, dând dovadă de o atitudine proactivă. Adună-ţi puterile şi arată de ce eşti în stare.

Balanţă

Pe fondul contextului astral de astăzi, se prefigurează multe experienţe de pe urma cărora vei avea multe de învăţat. S-ar putea să fie vorba de o discuţie cu cineva în etate, o persoană care a trecut prin multe lucruri sau cineva care provine oei s-a relocat într-o altă ţară. În orice caz, primeşti oportunitatea de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă nouă şi de a-ţi reconfigura principiile şi valorile după care te ghidezi. Încearcă să te raportezi puţin altfel la ceea ce ţi se întâmplă acum şi vei vedea că ai numai de câştigat. Schimbă-ţi punctul de observaţie cu un altul.

Scorpion

Astrele îţi atrag astăzi atenţia asupra sectorului financiar, unde ai putea face progrese reale împreună cu cei cu care derulezi afaceri sau faci investiţii. Mai exact, ele îţi scot în cale oportunităţi de suplimentare a resurselor comune şi/ sau de a investi o parte din economiile pe care le-aţi realizat împreună. Este drept că ele ar putea implica unele sacrificii sau compromisuri din partea ta şi a partenerului de viaţă şi/ sau afaceri, poate chiar şi cheltuieli, dar ele merită întru-totul dacă nu pierzi din vedere faptul că, pe termen lung, vor da roadele pe care le aşteptaţi cu toţii.

Săgetător

Relaţiile cu ceilalţi ar trebui să constituie o prioritate pentru tine astăzi. Fie că interacţionezi cu partenerul de afaceri, clienţi sau colaboratori ori ai parte de mai mult timp pe care îl poţi investi în plan sentimental, cert este că ai nevoie să îţi pui abilităţile de comunicare la contribuţie. Nu se întrevăd momente-cheie sau de turnură pe parcursul acestei zile, dar poţi regla unele comportamente sau atitudini dacă dialoghezi cu cei cu care colaborezi sau convieţuieşti. Nu te teme aşadar să deschizi subiecte de discuţie pe care altfel nu le-ai fi abordat decât dacă o cereau neapărat unele circumstanţe.

Capricorn

Pentru ca randamentul tău să se situeze la cotele cele mai ridicate, este important să poţi comunica deschis cu colegii de muncă. Obiectivul tău astăzi este acela de a te asigura că lucrurile merg bine din acest punct de vedere. În cazul în care informaţia nu se mişcă liber între voi, s-ar putea să ajungi în situaţia de a nu deţine datele de care ai nevoie pentru a-ţi face bine treaba. Sau poate că, din pricina nelămuririlor, chiar ajungi să comiţi greşeli pe care nu le faci de obicei. Nu te da în lături să ceri explicaţii dacă este nevoie.

Vărsător

Aceasta este o zi în care trebuie să îţi faci mai mult timp pentru persoana iubită şi/ sau copii. Fie că vă îndeletniciţi cu o activitate de familie departe de casă ori vă uitaţi la un film în confortul propriei sufragerii, cert este că aveţi nevoie de timp de calitate petrecut împreună. Poate că evenimentele din ultima perioadă nu v-au oferit răgazul unor astfel de momente, dar de data aceasta trebuie să iei taurul de coarne şi să îţi modifici programul astfel încât să stai mai mult cu ei. Un strop de spontaneitate v-ar face foarte bine în această zi.

Peşti

Familia, mai ales cea de origine, ar trebui să constituie un centru de interes pentru tine astăzi. Te-a cam furat viaţa în ultima vreme şi nu te-ai arătat la fel de implicat(ă) ca până acum în viaţa lor. Dacă lucrurile stau aşa, asigură-te că schimbi ceva la atitudine ta. Tot astăzi, sunt favorizate proiectele gospodăreşti sau cele imobiliare, prilej numai bun să faci câte ceva pe lângă casă după programul de la serviciu. În felul acesta, reuşeşti să te achiţi de unele îndatoriri casnice pe care le-ai tot amânat şi de pe urma cărora ai primit reproşuri din partea familiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici