HOROSCOP 14 noiembrie 2019: Cele trei zodii care sunt favorizate din plin astăzi

Astăzi se formează un careu în T între Luna din Gemeni, Venus din Săgetător şi Neptun retrograd din Peşti, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) ar putea ajunge în nişte situaţii care necesită viteză de reacţie şi capacitatea de a gândi în perspectivă. Cele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) sunt favorizate de aspectul favorabil trasat de Mercur retrograd din Scorpion la Neptun retrograd din Peşti.

7883 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 noiembrie 2019: Cele trei zodii care sunt favorizate din plin astăzi

HOROSCOP 14 noiembrie 2019:

Berbec

S-ar putea ca joia aceasta să nu te surprindă într-o dispoziţie prea bună. Pare că te tulbură tot felul de gânduri şi te frământă modul în care vor evolua unele proiecte pe care le ai acum în derulare. Aşa se face că s-ar putea să îţi găseşti cu greu cuvintele, şovăind între o atitudine asertivă şi una care se complace în schimbările de dincolo de capacitatea ta de control. Încearcă să îţi schimbi comportamentul şi să preiei controlul asupra lucrurilor cât mai repede. Nu te implica în dezbateri care nu duc nicăieri, ci caută să vorbeşti scurt şi la obiect.

Taur

Proiectele pe care le derulezi sau în care eşti implicat(ă) implică astăzi investiţii de care nu eşti poate capabil(ă) momentan. Nu te-ai aşteptat să apară atâtea cheltuieli pe traseu, iar puterea ta de investiţie nu este la nivelul pe care ţi l-ai fi dorit. Dacă te găseşti în această situaţie, ai de ales între două alternative: pui în aşteptare aceste iniţiative până când te simţi mai sigur(ă) financiar să le reiei sau apelezi la un împrumut din partea prietenilor sau a persoanelor care cred în ceea ce faci. Nu este nicio ruşine să soliciţi sprijin din partea celorlalţi. Găseşte-ţi curajul.

Gemeni

În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat de afaceri, află că azi ar putea interveni unele tensiuni între tine şi asociat(ă). Pare că amândoi vă doriţi să aveţi ultimul cuvânt şi să vă impuneţi punctul de vedere în faţa celuilalt. Dacă nu escaladează prea mult, această stare de tensiune poate hrăni un soi de competiţie benefică între voi, care creşte productivitatea în cadrul activităţilor pe care le desfăşuraţi împreună. Dar în cazul în care nu ajungeţi la un armistiţiu până la finele zilei, s-ar putea ca lucrurile să evolueze din rău în mai rău. Nu-ţi asuma acest risc.

Rac

Oboseala îşi spune astăzi cuvântul în ceea ce te priveşte, afectându-ţi capacitatea de a face faţă stresului şi presiunii mentale. De data aceasta, trebuie să depui mai mult efort pentru a-ţi face o idee clară despre situaţiile cu care te confrunţi şi cum anume le-ai putea rezolva cel mai repede şi mai bine. Nu ar trebui să te mire deci dacă nu ai parte de o zi prea bună la serviciu. Nativii(ele) acestui semn aflaţi(te) în convalescenţă le poate fi afectată vindecarea din pricina faptului că nu o susţin printr-o mentalitate pozitivă. Aici i-ar putea prezenţa partenerului şi a copiiilor.

Leu

În cel mai rău caz, aspectele astrale de astăzi pot semnala existenţa unui triunghi amoros. Cel mai probabil totuşi, s-ar putea să fie vorba de o decizie grea cu privire la împărţirea timpului între prieteni ori proiectele pe termen lung sau persoana iubită/ copii ori preocupările personale de moment. Dacă alegi să te concentrezi pe viaţa socială sau pe consolidarea zilei de mâine, vei regreta momentele pe care nu le-ai petrecut cu cei dragi sau viceversa. Asumă-ţi că nu poţi mulţumi pe toată lumea şi că nici pe tine nu te poţi satisface în totalitate. Apelează la sfatul cuiva-n etate.

Fecioară

Nu pare că îţi lipseşte ceva în plan financiar, dar cu toate acestea, nu eşti în cea mai bună formă. S-ar putea să experimentezi probleme acasă, mai exact în raport cu partenerul. Ceva din modul în care îţi organizezi timpul şi ţi-l împarţi între carieră şi familie pare să nu îi convină deloc. Poate că nu ai dat dovadă de seriozitate în privinţa unor îndatoriri casnice sau domestice, preferând să le sacrifici în favoarea ambiţiilor personale în planul muncii. Pentru ca tensiunile între tine şi partener să nu crească, este foarte important să-ţi revizuieşti lista de priorităţi cât mai repede.

Balanţă

În cazul în care nu reuşeşti să aplanezi tensiunile la muncă sau te afli în situaţia de a nu avea informaţii clare în legătură cu ce anume se aşteaptă de la tine, este de înţeles dacă nivelul tău de productivitate va avea de suferit. Pentru a reuşi să îţi duci la bun sfârşit sarcinile, trebuie să găseşti o modalitate de a conlucra eficient cu colegii de muncă şi de a-ţi face o idee despre cerinţele activităţilor care ţi-au fost delegate. Dacă poţi rezolva aceste probleme, te poţi califica foarte uşor pentru un bonus sau o primă. Vezi ce-i de făcut.

Scorpion

Aceasta nu este o zi în care să faci achiziţii care nu reprezintă o prioritate pentru tine. Poate că eşti tentat(ă) să cumperi ceva pentru satisfacţia personală sau a cuiva drag, dar trebuie să realizezi, până nu e prea târziu, că există alte destinaţii în direcţia cărora îţi poţi îndrepta banii. În cazul unor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre unele achiziţii pe care nu le pot evita din pricina faptului că vizează un cadou pentru unul dintre copiii sau pentru partener, cu ocazia unei zile speciale din viaţa lor. Dacă aşa stă situaţia, ţine mintă că gestul contează.

Săgetător

Astăzi s-ar putea manifesta tensiuni destul de mari între tine şi partener, iar lor riscă să le cadă drept victime colatorale alţi membri ai familie, care iau partea unuia dintre voi. Ori poate că se dă peste cap bunul mers al treburilor din gospodărie pentru că sunteţi prea ocupaţi să vă certaţi în loc să faceţi pace şi să vedeţi de acele chestiuni care necesită să daţi mâna şi să găsiţi soluţii împreună. De îndată ce spiritele se calmează, se va reinstaura şi armonia în plan familial. Trebuie doar să lăsaţi orgoliile deoparte şi să treceţi peste diferenţele de acum.

Capricorn

Stresul şi oboseala resimţite în plan profesional s-ar putea să te facă destul de reactiv(ă) astăzi în felul în care comunici. Poţi avea tendinţa de a te răsti la cei din jur ori de a spune lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Caută să îţi controlezi temperamentul pentru că tot azi apar şanse preţioase de a cunoaşte oameni dispuşi să te ajute să îţi vezi visurile cu ochii. Nu le vei face o impresie bună dacă nu reuşeşti să îţi recapeţi controlul asupra modului în care te exprimi în raport cu ceilalţi.

Vărsător

Pare că ai investit sau eşti pe cale să direcţionezi o bună parte din resursele tale atât înspre planurile de viitor, cât şi în preocupările de moment sau hobby-uri. Nu stai tocmai rău cu finanţele şi acest lucru te încurajează să fii ceva mai îndrăzneţ(aţă) cu modul în care îţi gestionezi banii. Atâta timp cât nu sari calul şi nu îţi depăşeşti posibilităţile financiare, nu ai nimic de pierdut. Există însă riscul să te întinzi mai mult decât ţi-e plapuma şi să te hazardezi. Asigură-te că ai o evidenţă clară a bugetului pe care îl poţi pune acum la bătaie.

Peşti

Resimţi astăzi presiune din două părţi - carieră şi familie - şi ţie se pare că nu reuşeşti să mulţumeşti pe nimeni, indiferent de eforturile depuse pentru a da dovadă de productivitate şi implicare pe ambele planuri. S-ar putea însă ca ceilalţi să nu creadă acest lucru, dar faptul că nu se manifestă aşa cum ţi-ai dori te face să tragi concluzii greşite pe marginea comportamentului lor. Fii mai indulgent(ă) cu tine însuţi(ăţi) şi schimbă-ţi mentalitatea. Doar pentru că cei din jur nu reacţionează aşa cum ai face-o tu nu indică faptul că nu-ţi apreciază aşa cum se cuvine seriozitatea şi profesionalismul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici