Hotel FM: Am crezut în piesa noastră. Am evoluat bine şi chiar nu ne-am aşteptat la acest rezultat

Membrii trupei Hotel FM, reprezentanţii României la Eurovision 2011, care s-au clasat pe locul al 17-lea în finala concursului de la Düsseldorf Arena, Germania, au declarat pentru MEDIAFAX că au crezut în piesa lor, au evoluat bine, au fost pregătiţi şi chiar nu se aşteptau la acest rezultat.

1626 afișări
Imaginea articolului Hotel FM: Am crezut în piesa noastră. Am evoluat bine şi chiar nu ne-am aşteptat la acest rezultat

Hotel FM: Am crezut în piesa noastră. Am evoluat bine şi chiar nu ne-am aşteptat la acest rezultat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ne aşteptam câtuşi de puţin. Am crezut în piesa noastră, am evoluat bine, am fost pregătiţi, chiar nu ne-am aşteptat la acest rezultat", au declarat băieţii de la Hotel FM.

Ei spun că finala, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Düsseldorf Arena, Germania, a fost un spectacol grandios. "Finala a fost aşa cum a văzut toată lumea - un spectacol grandios la care noi am participat fără să ni se poată reproşa ceva", au afirmat membrii trupei Hotel FM.

În ceea ce priveşte câştigătorii competiţiei - reprezentanţii Azerbaidjanului, Ell & Nikki -, băieţii de la Hotel FM spun că "au avut o piesă bună ("Running Scared", n.r.) şi cei doi au cântat bine".

Totodată, membrii trupei Hotel FM au spus că se bucură pentru rezultatul obţinut de trupa Zdob şi Zdub (reprezentanţii Republicii Moldova), care a participat în finala Eurovision de anul acesta cu melodia "So Lucky", clasându-se pe locul al 12-lea.

"Noi ne-am întâlnit cu ei şi la Chişinău, la selecţia lor naţională, şi la Bucureşti, la spectacolul nostru de susţinere - ne-am împrietenit, ne-am susţinut şi ne bucurăm pentru ei", au mai spus băieţii de la Hotel FM.

Trupa Hotel FM, reprezentanta României la Eurovision 2011, s-a clasat pe locul al 17-lea în concursul a cărui finală a avut loc, sâmbătă seară, la Düsseldorf Arena, Germania, în timp ce reprezentanţii Azerbaidjanului, Ell & Nikki, au câştigat competiţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici