Hugh Hefner, părăsit de logodnica sa în vârstă de 25 de ani cu câteva zile înainte de nuntă - VIDEO

Hugh Hefner, fondatorul în vârstă de 85 de ani al revistei Playboy, a anunţat marţi că apropiata lui căsătorie cu starleta Crystal Harris, în vârstă de 25 de ani, prevăzută a avea loc sâmbătă, în California, a fost anulată.

1880 afișări
Imaginea articolului Hugh Hefner, părăsit de logodnica sa în vârstă de 25 de ani cu câteva zile înainte de nuntă - VIDEO

Hugh Hefner, părăsit de logodnica sa în vârstă de 25 de ani cu câteva zile înainte de nuntă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Căsătoria a fost anulată. Crystal s-a răzgândit", a declarat Hefner într-un mesaj postat pe Twitter.

Hugh Hefner a cerut-o în căsătorie pe Crystal Harris în decembrie 2010, în seara de Crăciun. Căsătoria era programată pentru 18 iunie, în cadrul unei ceremonii romantice, ce urma să aibă loc la celebrul conac Playboy, un luxos castel în stil gotic construit pe dealurile din cartierul Beverly Hills.

Acesta ar fi fost cel de-al treilea mariaj al fondatorului şi patronului revistei Playboy.

Crystal Harris a confirmat la rândul ei, pe Twitter, anularea acestei căsătorii. "După ce am reflectat îndelung, am decis să rup logodna" cu Hugh Heffner, a declarat, marţi, starleta americană.

"Îl respect foarte mult pe Hef şi îi doresc tot binele din lume pe viitor. Sper că mass-media va respecta viaţa noastră privată", a adăugat ea.

Luni, Crystal Harris postase pe Twitter un alt mesaj, considerat la vremea respectivă foarte misterios: "Există două greşeli pe care le poţi face pe calea adevărului. Să nu mergi până la capăt şi să nu începi să păşeşti pe acest drum".

Potrivit site-ului TMZ.com, care citează surse anonime de la conacul Playboy, Hugh Hefner şi Crystal Harris s-au certat la telefon la sfârşitul săptămânii trecute, iar starleta a părăsit imediat după aceea reşedinţa Playboy.

Hugh Hefner a înfiinţat revista Playboy în 1953, iar Crystal Harris a fost desemnată Playmate-ul lunii decembrie 2009.

Hugh Hefner a mai fost căsătorit de două ori: cu Mildred Williams, în perioada 1949 - 1959, şi cu Kimberley Conrad, între 1989 şi 2010. De-a lungul anilor, Hefner a recunoscut că a avut aventuri cu numeroase fotomodele ale revistei Playboy, însă, în aprilie 2010, magnatul american a anunţat că relaţia sa cu Crystal Harris "a devenit exclusivă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici