Hugh Hefner s-a logodit cu modelul Crystal Harris - VIDEO

Hugh Hefner, patronul în vârstă de 84 de ani al imperiului Playboy, a anunţat că se va căsători pentru a treia oară, iar viitoarea lui soţie este modelul Crystal Harris, informează bbc.co.uk.

139 afișări
Imaginea articolului Hugh Hefner s-a logodit cu modelul Crystal Harris - VIDEO

Hugh Hefner s-a logodit cu modelul Crystal Harris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un mesaj postat pe Twitter pe 25 decembrie, Hefner a anunţat că i-a oferit iubitei sale în vârstă de 24 de ani un inel, drept cadou de Crăciun.

"Da, inelul pe care l-am oferit lui Crystal este unul de logodnă", a precizat Hugh Hefner într-un mesaj ulterior.

Hugh Hefner a înfiinţat revista Playboy în 1953, iar Crystal Harris a fost desemnată Playmate-ul lunii decembrie 2009.

Hefner a mai fost căsătorit de două ori: cu Mildred Williams, în perioada 1949 - 1959, şi cu Kimberley Conrad, între 1989 şi 2010.

De-a lungul anilor, Hugh Hefner a recunoscut că a avut aventuri cu numeroase fotomodele ale revistei Playboy, însă, în aprilie 2010, magnatul american a anunţat că relaţia sa cu Harris "a devenit exclusivă".

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici