Hugh Jackman "se simte bine" după operaţia de eliminare a unei mici tumori canceroase de pe nas

Actorul australian Hugh Jackman, care, pe 9 mai, a fost operat a doua oară de carcinom bazocelular, la nivelul nasului, spune că "se simte bine" şi consideră că "s-a vindecat".

170 afișări
Imaginea articolului Hugh Jackman "se simte bine" după operaţia de eliminare a unei mici tumori canceroase de pe nas

Hugh Jackman (Imagine: Twitter)

Actorul a mai fost supus, în luna noiembrie 2013, unei operaţii similare, iar săptămâna trecută a trebuit să repete procedura, după ce a descoperit o altă inflamaţie în această zonă, informează contactmusic.com.

În noiembrie 2013, soţia actorului, actriţa şi producătoarea de film Deborra-Lee Furness, l-a încurajat pe acesta să meargă la un specialist dermatolog şi să efectueze un control pentru diagnosticarea "semnului" pe care îl avea pe nas.

Întrebat cum se simte după tratament, Hugh Jackman a declarat pentru People: "Mă simt bine, este în regulă. Vă mulţumesc că aţi întrebat. Mai am câteva copci, mi-a fost extirpat un carcinom bazocelular".

Actorul şi-a îndemnat, de asemenea, fanii să se protejeze de efectele nocive ale razelor ultraviolete şi să meargă la un consult medical imediat ce observă semne anormale pe piele.

"Spuneţi cititorilor voştri: mergeţi la control, folosiţi cremă de protecţie solară. Cea mai importantă este prevenirea", a spus Hugh Jackman.

Carcinomul bazocelular este cea mai frecventă formă de cancer de piele şi afectează peste 90% din pacienţii americani. Acest tip de cancer rareori devine malign, dar, dacă tumoarea respectivă este înlăturată, poate leza ţesutul din jur şi lăsa cicatrici, conform site-ului medical WebMD.com.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 - şi "Van Helsing" sau romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi văzut în filme precum "Prestigiul", "Fântâna" şi în "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde a jucat alături de Scarlett Johansson.

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar, în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.

Recent, Hugh Jackman a jucat alături de Jake Gyllenhaal în drama "Prizonieri/ Prisoners" (2013), care spune povestea unui tată aflat în căutarea fiicei sale răpite şi a prietenei acesteia şi care încearcă să îşi facă singur dreptate după ce poliţia nu reuşeşte să le găsească pe cele două fetiţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici