Iggy Pop speră să aibă parte de o moarte violentă, cauzată de atacul unui rechin

Rockerul american Iggy Pop a declarat că nu doreşte să ajungă să trăiască într-un azil de bătrâni până la vârsta de 90 de ani şi speră să aibă parte de o moarte mult mai violentă, cauzată de atacul unui rechin flămând.

1080 afișări
Imaginea articolului Iggy Pop speră să aibă parte de o moarte violentă, cauzată de atacul unui rechin

Iggy Pop (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Am o casă de vacanţă în Insulele Cayman, iar pe acolo sunt mulţi rechini. Când înot în ocean, mereu îmi spun: «Băiete, atacul unui rechin ar rezolva multe probleme»", a declarat pentru revista Life celebrul cântăreţ în vârstă de 66 de ani, informează contactmusic.com.

"Serios, chiar nu vreau să ajung un asistat medical sau să ajung într-un azil pentru bătrâni. Aşadar, sper să fiu atacat de un rechin. Ar fi mult mai bine", a adăugat Iggy Pop.

Iggy Pop, pe numele său adevărat James Newell Osterberg, a avut un succes răsunător pe scena muzicii rock, numeroşi artişti, precum Sex Pistols şi Nirvana, declarându-se influenţaţi de stilul său inconfundabil. Considerat un inovator al punk rockului, fapt pentru care a fost numit "The Godfather of punk" sau "The rock Iguana", Iggy Pop este recunoscut pentru prestaţiile live cu adevărat spectaculoase, debordând de energie.

Iggy Pop a fost primul cântăreţ care a plonjat de pe scenă, sărind pe spectatorii din public (stage-dive), cu ocazia unui concert pe care l-a susţinut în Detroit, SUA - s-a şi rănit destul de grav de câteva ori cu ocazia unor astfel de salturi ulterioare. Rockerul obişnuia să le pipăie pe femeile din public, să se tăvălească pe scenă pe cioburi de sticlă, să se dezbrace în public şi să vomite pe scenă.

Iggy Pop şi-a început cariera ca toboşar în diferite trupe de liceu, The Iguanas - prima dintre ele - fiind şi cea al cărei nume l-a inspirat în alegerea pseudonimului de scenă. În perioada anilor '60 - '70, Iggy Pop a fost membru de bază al trupei de punk-garage rock The Stooges, însă popularitatea sa a crescut odată cu cariera sa solo, hituri precum "Lust for Life", "I'm Bored", "Real Wild Child", "Candy", "Tonight" şi "The Passenger" fiind deosebit de bine primite de public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici