Ileana Stana Ionescu, "răvăşită" din cauza decesului lui Nicu Constantin

Actriţa Ileana Stana Ionescu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că este "răvăşită" din cauza veştii despre decesul lui Nicu Constantin.

297 afișări
Imaginea articolului Ileana Stana Ionescu, "răvăşită" din cauza decesului lui Nicu Constantin

Ileana Stana Ionescu, "răvăşită" din cauza decesului lui Nicu Constantin (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafa Foto)

"Rândurile noastre se răresc prea des. Ne despărţim de tot mai mulţi oameni", a spus actriţa.

Ileana Stana Ionescu a mai declarat că îl cunoştea de 50 de ani pe Nicu Constantin. "Nu l-am mai văzut în ultima vreme. Sper, dacă există ceva dincolo de această lume, să fie fericit şi să îi fericească şi pe alţii", a mai spus actriţa.

Nicu Constantin a decedat, marţi, la vârsta de 70 de ani, în urma unui stop cardiorespirator, el fiind internat timp de peste patru luni la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, pentru suferinţe pulmonare severe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici