Imagini INEDITE cu Whitney Houston: Cum ARĂTA cântăreaţa înainte de a deveni faimoasă - FOTO

Câteva imagini inedite cu Whitney Houston, realizate atunci când cântăreaţa avea 18 ani şi era un tânăr model, necunoscută în lumea muzicală, au apărut pe internet.

10292 afișări
Imaginea articolului Imagini INEDITE cu Whitney Houston: Cum ARĂTA cântăreaţa înainte de a deveni faimoasă - FOTO

Imagini INEDITE cu Whitney Houston: Cum ARĂTA cântăreaţa înainte de a deveni faimoasă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Imaginile arată o Whitney Houston complet diferită faţă de cum a fost văzută cântăreaţa înainte să moară.

Fotografiile au fost făcute în 1981 şi au apărut atunci în revista Seventeen Magazine, informează Daily Mail.

Whitney Houston apare foarte zâmbitoare în respectivele poze, fiind surprinsă în diverse costume de baie, alături de alte colege model sau singură, în timp ce alerga prin apă.

Editorul de modă Diane Forden, care a lucrat cu Whitney Houston în perioada în care vedeta era model, a mărturisit că vedeta era atunci o persoană frumoasă "şi la exterior, şi în interior": "Am avut plăcerea să lucrez cu Whitney în perioada în care ea era în liceu şi era un tânăr model. Era o persoană încântătoare, dulce, minunată şi toţi cei care am lucrat cu ea am iubit-o. Era într-adevăr frumoasă şi în interior şi în exterior", a susţinut Forden.

Ea a mai povestit că Whitney era un tânăr model foarte căutat: "De fiecare dată când angajam un model pentru un pictorial, spuneam: «Hai să o programăm pe Whitney», «Vezi dacă Whitney este disponibilă», «Whitney ar fi perfectă pentru povestea asta». Nu a fost niciodată o divă şi a fost întotdeauna o profesionistă. Apărea mereu la timp şi ne făcea treaba mai uşoară apărând la timp şi dând tot ce avea mai bun în faţa camerei. Nu s-a plâns niciodată că zilele durează foarte mult şi, spre fericirea noastră, făcea tot ceea ce îi ceream".

Whitney Houston a murit la 48 de ani, 1500 de persoane asistând la ceremonia sa funerară, printre care Alicia Keys, care a interpretat şi o melodie, şi Kevin Costner, partenerul vedetei din filmul "Bodyguard".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici