Împăcare pentru Eva Longoria şi Eduardo Cruz? Fostul iubit al actriţei, fotografiat în timp ce ieşea din vila acesteia

Eduardo Cruz a fost fotografiat în timp ce ieşea din vila actriţei Eva Longoria, de care s-a despărţit în martie 2012, alimentând astfel zvonurile despre o posibilă împăcare a celor doi.

374 afișări
Imaginea articolului Împăcare pentru Eva Longoria şi Eduardo Cruz? Fostul iubit al actriţei, fotografiat în timp ce ieşea din vila acesteia

Împăcare pentru Eva Longoria şi Eduardo Cruz? Fostul iubit al actriţei, fotografiat în timp ce ieşea din vila acesteia (Imagine: Hepta)

Eva Longoria şi Eduardo Cruz, fratele în vârstă de 27 de ani al actriţei spaniole Penelope Cruz, au avut o relaţie de aproximativ un an, însă s-au despărţit în martie 2012, informează dailymail.co.uk.

Joi dimineaţă, Eva Longoria şi fostul ei iubit au fost fotografiaţi în timp ce ieşeau, separat, din vila pe care actriţa o deţine la Los Angeles.

Cei doi au celebrat împlinirea unui an de relaţie, printr-o plimbarea cu iahtul în largul oraşului Miami, în februarie 2012. Deşi arătau parcă mai îndrăgostiţi ca niciodată, actriţa în vârstă de 37 de ani a confirmat despărţirea de Eduardo Cruz doar câteva săptămâni mai târziu.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere organizată la Los Angeles, prin intermediul actriţei Penelope Cruz.

După ce au apărut pentru prima dată în public în calitate de cuplu în februarie 2011, Cruz şi Longoria au devenit foarte repede inseparabili, în ciuda diferenţei de vârstă de 10 ani dintre ei.

Eva Longoria l-a cunoscut pe Eduardo Cruz la puţin timp după ce şi-a anunţat despărţirea de cel de-al doilea soţ al ei, jucătorul de baschet francez Tony Parker, după o căsnicie care a durat trei ani.

Eva Longoria a mai fost căsătorită şi cu actorul Tyler Christopher, însă mariajul lor a durat doar doi ani şi s-a încheiat printr-un divorţ pronunţat în 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici