"În CAZUL în care MOR!", aplicaţia pe Facebook prin care poţi să postezi un ultim mesaj - VIDEO

O nouă aplicaţie disponibilă pe platforma de socializare Facebook, denumită "If I Die" (În cazul în care mor), permite utilizatorilor să posteze pe profilurile lor un ultim mesaj chiar şi după moarte.

2404 afișări
Imaginea articolului "În CAZUL în care MOR!", aplicaţia pe Facebook prin care poţi să postezi un ultim mesaj - VIDEO

"În CAZUL în care MOR!", aplicaţia pe Facebook prin care poţi să postezi un ultim mesaj - VIDEO

Utilizatorii Facebook pot să posteze, după deces, un mesaj video sau un text, în care să răspundă la întrebarea "Ce laşi în urmă?", prin aplicaţia gratuită "If I Die", informează dailymail.co.uk.

Creatorii aplicaţiei, o companie israeliană, le sugerează utilizatorilor că pot împărtăşi astfel o poveste de viaţă sau chiar un secret. Postarea ar putea fi o surpriză pentru cei aproximativ 130 de prieteni pe care îi are în medie fiecare utilizator de Facebook.

Aplicaţia nu permite postarea automată a "ultimelor cuvinte" ale unei persoane decedate. Utilizatorul de Facebook trebuie să îşi aleagă trei prieteni care să fie înştiinţaţi de decesul său şi să autorizeze ultima sa postare.

Aplicaţia are deja 5.000 de "Like-uri" pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici