Interpretul lui John Connor, adolescentul din "Terminator 2", la 35 de ani. Actorul Edward Furlong, arestat pentru violenţă conjugală - FOTO

Actorul american Edward Furlong, devenit celebru după ce a interpretat în adolescenţă unul dintre rolurile principale din filmul "Terminator 2", a fost arestat marţi pentru violenţă conjugală şi ameninţări proferate la adresa iubitei sale, a anunţat Procuratura din Los Angeles.

18125 afișări
Imaginea articolului Interpretul lui John Connor, adolescentul din "Terminator 2", la 35 de ani. Actorul Edward Furlong, arestat pentru violenţă conjugală - FOTO

Interpretul lui John Connor, adolescentul din "Terminator 2", la 35 de ani. Actorul Edward Furlong, arestat pentru violenţă conjugală

Actorul, în vârstă de 35 de ani, care a pledat nevinovat la aceste acuzaţii, a fost încarcerat, iar cauţiunea a fost stabilită la 100.000 de dolari, a precizat biroul procurorului din Los Angeles într-un comunicat.

Potrivit actului de acuzare, Edward Furlong, care era deja anchetat pentru violenţă, avea emis pe numele său un ordin judecătoresc care îi interzicea să se apropie de domiciliul iubitei sale din cartierul West Hollywood. Cu toate acestea, Edward Furlong a mers la reşedinţa acesteia, a agresat-o şi a ameninţat-o cu represalii dacă va anunţa poliţia.

Actorul a fost acuzat de intimidare prin forţă şi prin ameninţări, agresiuni susceptibile de a provoca răni grave, vandalism şi încălcarea unui ordin judecătoresc.

În cazul în care va fi condamnat, actorul riscă o pedeapsă de până la patru ani de închisoare. Data audierii preliminare, prealabilă procesului, va fi fixată pe 1 iulie.

Edward Furlong a devenit cunoscut la vârsta de 14 ani cu rolul din "Terminator 2: Ziua Judecăţii" (1991), regizat de James Cameron, în care l-a jucat pe adolescentul John Connor, plasat sub aripa protectoare a robotului cyborg interpretat de Arnold Schwarzenegger.

Din filmografia sa fac parte pelicule precum "Dezmoşteniţii din Little Odessa" (1994), "Povestea X a Americii" (1998) şi "Viespea verde 3D" (2010).

Extrem de prezent pe marele ecran în ultimii ani - cu 13 lungmetraje turnate între 2011 şi 2013 - Edward Furlong pare să se fi specializat în filme de categoria B.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici