Interviu LP, interpreta piesei “Lost on You”: Sunt fericită că o piesă pe care am scris-o într-un moment mai dificil contează atât de mult pentru alţii

Artista momentului, LP (Laura Pergolizzi), care concerteaza la Bucuresti in cadrul Festivalului Full Moon, la Arenele Romane, a acordat site-ului One.ro un interviu.

8132 afișări
Imaginea articolului Interviu LP, interpreta piesei “Lost on You”: Sunt fericită că o piesă pe care am scris-o într-un moment mai dificil contează atât de mult pentru alţii

Interviu LP, interpreta piesei “Lost on You”: “Asta ar fi un cadou perfect de ziua mea"

- Esti in industria asta de mult timp si anul acesta ai dat lovitura cu piesa “Lost on You”. Esti in toate topurile si toata lumea iti apreciaza talentul. Cum e sa stii ca o multime de oameni din toata lumea sunt innebuniti dupa tine?

Este incredibil pentru ca mie mi-a placut intotdeauna sa fiu in contact cu oamenii, prin muzica mea. Stii, cateodata e greu, pentru ca daca spui ca esti actor sau cantaret, lumea iti spune “oh, deci vrei sa fii faimos” – dar asta e doar ceva care  deriva din alegerea pe care ai facut-o in cariera. Pentru mine, a fi muzician inseamna sa fii conectat cu oamenii prin intermediul a ceea ce iubesc sa fac, din punct de vedere artistic. Iar pentru mine, sa pot face asta, sa vad oamenii care se bucura de muzica mea, este un dar in sine. Sunt fericita ca o piesa pe care am scris-o intr-un moment mai dificil conteaza atat de mult pentru altii.

- Pentru un artist de talia ta, care este visul suprem?

Sa continui sa fac asta multi ani de-acum inainte. Asta e visul meu. Sa continui sa scriu piese, pentru mine si pentru altii, sa fiu ceea ce sunt pentru mine alti artisti, cantareti, pe care trebuie sa-i ascult, am nevoie de ei asa cum am nevoie de apa, cam asa mi-ar placea sa fiu pentru fanii mei.

- Daca ai scrie o carte autobigrafica, cu ce moment al vietii tale ai incepe?

O, Doamne! Probabil as incepe asa: eram odata in Amsterdam, eram intr-o stare euforica, intelegi, si ma uitam la MTV, eram high si am inceput sa ma  gandesc la mine. Chiar ma panicasem usor. Ma gandeam: “Nu pot fi ca oamenii astia, nu pot arata ca ei, nu pot fi ca ei”. Si ceva in capul meu mi-a spus: “La naiba, tu ai povestea ta, nu-ti mai face atatea griji”. Asta ar putea fi un moment.

- Daca ar fi sa alegi o celebritate, din prezent sau trecut, pentru care sa scrii muzica, despre cine ar fi vorba?

O, Doamne! Frank Sinatra. Si Roy Orbinson.

- Ce iti place sa faci in timpul liber? Care sunt hobby-urile tale?

Nu prea am timp liber, dar nici nu prea imi doresc. Adica, ar fi plictisitor. Imi place sa fac yoga, sa meditez, sa stau in natura, sa ma intalnesc cu prietenii. Ceea ce conteaza cel mai mult in viata mea sunt oamenii, imi place sa stau printre oameni, cu prietenii mei, cu oameni pe care abia i-am cunoscut. Nu cred ca as putea sa traiasc de una singura. Nu sunt genul singuratic.

- Cum ar fi, pentru tine, o zi perfecta?

As dormi mult, mult, alaturi de cateii mei si de iubita, apoi as face putina yoga, as medita putin, apoi as iesi la o plimbare in parc, apoi as bea ceva, o cina superba, alte cateva pahare alaturi de prieteni, apoi m-as duce la culcare. Asta ar fi un cadou perfect de ziua mea.

- Poti sa-mi spui trei lucruri mai putin cunoscute despre tine? Ceva ce ai dori ca fanii tai sa stie.

Ei bine, sa vedem. Simt ca deja stiti o multime de lucruri despre mine. Imi place filmele, imi plac plimbarile in soare… urasc sa spun asta, dar e ceva de genul: “what you see is what you get”.

Citeşte continuarea pe One.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici