Într-una dintre cele mai CIVILIZATE state din lume! Studentă, DESFIGURATĂ de iubit pentru un motiv hilar | FOTO

Melissa Gentz, în vârstă de 22 e ani, o studentă din Brazilia la Universitatea de Sud din Florida, a fost bătută cu bestialitate de logdnicul ei Eric Bretz, în vârstă de 25 de ani, pe 23 septembrie, în SUA. Motivul este de-a dreptul halucinant: iubitul a bătut-o după ce tânăra a arătat prea mult într-o poză postată pe Instagram.

935 afișări
Imaginea articolului Într-una dintre cele mai CIVILIZATE state din lume! Studentă, DESFIGURATĂ de iubit pentru un motiv hilar | FOTO

Într-una dintre cele mai CIVILIZATE state din lume! Studentă, DESFIGURATĂ de iubit pentru un motiv hilar | FOTO

Victima s-a filmat şi a postat pe Instagram urmările agresiunii, iar imaginile sunt extrem de dure. Melissa susţine că Eric a devenit violent după ce a văzut o poză cu iubita sa care avea un decolteu prea adânc: "Mi-a spus că femeile care au iubiţi nu pot să publice fotografii în care îşi arată sânii", a declarat victima pentru Tmpa Bay Times.

Poliţia a intervenit şi Melissa a declarat că a fost trântită la podea de către Eric, care i-a pus piciorul în faţă şi mai apoi a strangulat-o cu ambele picioare pentru a o lăsa fără aer. Coşmarul tinerei nu s-a sfârşit aici, iar Eric i-a smuls o parte din părul din cap şi a lovit-o cu o sticlă în cap provocând o rană mare pe faţa tinerei.

Eric este campion naţional la motocross la 15 ani, milionar şi fiul omului care deţine cel mai mare lanţ brazilian de supermarketuri. Imediat după ce Eric a fost arestat, femeia a publicat pe Instagram imagini cu rănile pe care le-a suferit şi a avut mai multe mesaje în care le-a cerut femeilor să nu tolereze un astfel de comportament.

Un raport al poliţiei susţine că Eric Bretz ia medicamente pentru insomnie şi că a consumat cel puţin patru sticle de bere înainte de incidentele regretabile.

Agresorul a fost eliberat din închisoarea Hillsborough County, după doar două zile, deoarece a plătit cauţiunea de 60.000 de dolari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emocionada com a letra da música que @david_holdt escreveu para mim 🌻🌞🌼✨🌙 I’m more than grateful for the beautiful song that @david_holdt wrote for me. You can listen to it on his page. Thank you for the flowers @malugomes7 💛🧡 Life moves on and we’re all strong enough to put ourselves first. Flor dourada não chore mais O pior já ficou pra traz Eu sei que ainda doi demais Orando pedindo paz As pétalas que caíram ao chão Deixaram marcas no seu coração Que se transformaram em uma missão Libertar mais flores da mesma prisão Quantas flores tem nessa prisão Deu acabou, o sol se levantou A chuva ja passou Eu já sei quem eu sou Deu, já passou, eu sei o meu valor Agora eu vejo a cor Dessa Livre flor

O postare distribuită de 𝙼𝚎𝚕𝚒𝚜𝚜𝚊 𝙻 𝙶𝚎𝚗𝚝𝚣 (@melissalgentz) pe

Sep 30, 2018 at 6:21 PDT

 

VEZI GALERIE FOTO 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici