Invenţie inedită. Un bărbat a construit un elicopter din piese vechi de maşină

  • Experţii ţi-ar spune că e foarte complicat să construieşti un elicopter funcţional din piese de schimb
  • Genesis Gomes, expert în Aviaţie, a ţinut să-i contrazică şi a fabricat unul din piese de maşină, motociclete, camioane şi biciclete
1052 afișări
Geneza acestui elicopter funcţional are farmecul ei. Genesis Gomes, expert în Aviaţie, s-a întrebat toată viaţa cum e să pilotezi un elicopter. Pentru că nu a avut niciodată ocazia, s-a gândit să-şi facă unul în curtea casei sale din Rio Grande do Norte. 
 
A luat un motor de la faimoasa Broscuţă, Volkswagen Beetle, câteva alte piese de la motociclete, camioane şi biciclete şi s-a pus pe treabă.  
 
Gurile rele spun însă că acel elicopter nu este al său, ci al unui amic bun. Elicopterul lui Genesis Gomes încă aşteaptă să se înalţe în aer. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici