Irinel Columbeanu spune că în timpul liber citeşte cărţi pe Youtube

Irinel Columbeanu a vorbit în emisiunea "Alarma ProFM" despre relaţia cu Monica Columbeanu, cu care vrea să ajungă la o înţelegere, astfel încât Irina să nu mai simtă tensiunile dintre ei, dar şi despre timpul liber, în care spune că în locul cărţilor foloseşte cărţulii care sunt citite pe Youtube.

435 afișări
Imaginea articolului Irinel Columbeanu spune că în timpul liber citeşte cărţi pe Youtube

Irinel Columbeanu spune că în timpul liber citeşte cărţi pe Youtube (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

DJ-ul Bogdan Nicolai a realizat, special pentru emisiunea "Alarma ProFM", un interviu cu Irinel Columbeanu, care a vorbit despre relaţia cu Monica Columbeanu, despre fetiţa lor, Irina, dar şi despre modul în care omul de afaceri îşi petrece timpul liber.

Astfel, Irinel Columbeanu i-a mărturisit lui Bogdan Nicolai că, atunci când s-a căsătorit cu Monica, în urmă cu şase ani, credea că vor fi împreună până când moartea îi va despărţi şi că şi ea credea acelaşi lucru. Omul de afaceri mai spune că "Monica de acum nu este aceeaşi cu Monica de atunci" şi cei doi nu se mai pot împăca, dar speră ca Dumnezeu să îi dea înţeleciune să rezolve această situaţie, pentru că Monica este mama fiicei lui.

Nicio clipă nu i-a trecut prin minte, spune el, că tânăra va întoarce armele şi că ar avea nevoie să-şi ia măsuri de precauţie, în caz că totul s-ar dovedi a fi o înşelăciune.

"Dacă m-aş fi gândit, în clipa aceea se stingea tot farmecul, tot inefabilul. Dacă aş fi avut astfel de bănuieli sau măcar mici intuiţii, aş fi luat măsurile necesare, bineînţeles", a spus Irinel Columbeanu.

"Monica a încetat să fie soţia mea pe 22 decembrie 2010, când eu am aflat de relele tratamente aplicate fetiţei. Nici măcar atunci nu am vrut să mă despart de Monica, dar am simţit că în inima mea nu mai e soţia mea, că n-ai cum să simţi ceva pentru o femeie care îţi bate copilul", a precizat Irinel Columbeanu.

"Dacă aş realiza că am stat ani de zile în casă cu dracul, nu e ceva foarte plăcut", a adăugat el.

Cât despre posibilitatea unei împăcări, Irinel Columbeanu spune:

"Cu Monica este foarte greu să te pui de acord în legătură cu multe subiecte. Şi importante şi neimportante. Trebuie să găsim o formulă care să permită, aşa ca o protejare, o izolare a Irinei, ca să nu mai simtă tensiunile dintre noi".

Întrebat cum este să trăiască o viaţă de tip Big Brother, Irinel a spus:

"Totuşi, îndrăznesc să spun că eu nu trăiesc o viaţă de tip Big Brother, dar presa a ajuns să mi-o transforme aşa, e drept după un prim accept al meu făcut cam acum 6 ani din dragoste faţă de Monica, care la acea vreme era viitoarea mama a fetiţei noastre".

Pe de altă parte, Irinel Columbeanu spune că are puţin timp liber să se bucure de viaţa lui personală, de o carte, de un film, de o cafea sau de o nouă iubire.

"De carte chiar că nu am timp, dar în locul cărţilor folosesc cărţulii care sunt citite pe Youtube", a spus Irinel Columbeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici