Iubeşte-te pe tine de Ziua Îndrăgostiţilor. Mesajul vedetelor de Valentine's Day

  • Celebrităţile te sfătuesc să te iubeşti mai mult de Ziua Îndrăgosţilor
  • Tema interviului este despre iubirea de sine şi puterea gândurilor
  • Ciara a fost invitata specială a lui Oprah Winfrey
  • Jennifer Garnier face mişcare şi citeşte cărţi de dezvoltare personală
218 afișări
Imaginea articolului Iubeşte-te pe tine de Ziua Îndrăgostiţilor. Mesajul vedetelor de Valentine's Day
Celebrităţile de peste hotare au dedicat Ziua Îndrăgostiţilor iubirii de sine. Oprah Winfrey a ţinut un interviu pe Zoom, iar oameni din toate domeniile au putut participa. În acest fel s-a putut crea o experienţă virtuală de neuitat. Că eşti singur sau în relaţie, acest mesaj poate fi aplicabil în orice situaţie. 
 
Ciara a fost una dintre invitatele emisiunii şi a vorbit despre schimbările corporale şi îndeplinirea obectivelor .
 
„Mă simt extraordinar. Sunt cea mai bună varianta a mea, ca să fiu sinceră. Odată cu sarcina am reuşit să îmbrăţişez fiecare etapă a procesului. Îmi iubesc formele. Sunt recunoscătoare pentru că pot respira. Doar respirând îmi dau seama ce dar este. Soţul meu şi cu mine ne-am dus la spital în Seattle şi am văzut oameni care abia se mişcă şi luptă pentru viaţa lor, aşa că sunt recunoscătoare”,  a spus Ciara.
 
„Love yourself” este mesajul pe care actriţa Jennifer Garner îl transmite în interviul ţinut de Oprah. Şi ea s-a bucurat enorm de zilele în care a stat în carantină. S-a descoperit pe sine şi s-a bucurat de prezent. Iată ce te sfătuieşte să faci atunci când pierzi controlul
 
„Cred că fiecare dintre noi are momente când nu este în cea mai bună formă, dar un lucru e cert. Îmi mişc corpul mereu. Este ceea ce fucţionează la mine, pentru creier, pentru fericirea mea. Ştiu că este un pas spre a atinge starea de bine, aşa că nu contează. Într-un fel sau altul mă mişc. Când nu mai pot, îmi spun: fii blândă cu tine. Nu trebuie să faci totul pentru toată lumea. Nici pentru tine nu trebuie să fii totul. Nu te îngrijora şi nici nu te grăbi. Un pas îl urmează pe altul”, crede Jennifer Garner.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici