Iulia Vântur, primul interviu după vacanţa în India, în exclusivitate la "Happy Hour"

Iulia Vântur vine luni, de la ora 17.30, în platoul emisiunii "Happy Hour" pentru a-i acorda lui Cătălin Măruţă primul interviu de la revenirea în ţară, după o vacanţă de două luni petrecută în India.

737 afișări
Imaginea articolului Iulia Vântur, primul interviu după vacanţa în India, în exclusivitate la "Happy Hour"

Iulia Vântur, primul interviu după vacanţa în India, în exclusivitate la "Happy Hour"

După o vacanţă de două luni petrecută în India, timp în care presa din România a făcut numeroase speculaţii cu privire la plecarea vedetei, Iulia Vântur va povesti luni, la "Happy Hour", cum şi-a petrecut concediul, dar şi ce planuri are de acum înainte, informează Pro TV.

Proaspăt întoarsă din India, Iulia Vântur se va aşeza confortabil pe Happylica în ediţia de luni a emisiunii pentru a-i spune lui Măruţă adevărul, tot adevărul şi numai adevărul, dar şi câteva mici picanterii, că tot vine din ţara condimentelor. Vedeta Pro TV va răspunde întrebărilor prezentatorului "Happy Hour" şi va clarifica avalanşa de informaţii apărute în presă în toată perioada în care a fost plecată în India, luni, într-o ediţie incendiară "Happy Hour".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici