Ja Rule, condamnat la 28 de luni de închisoare, pentru nedeclararea veniturilor

Rapperul american Ja Rule, care îşi cultivă în videoclipurile sale imaginea de "băiat rău", a fost condamnat, luni, la 28 de luni de închisoare, de un tribunal federal american, pentru nedeclararea veniturilor din concerte şi din drepturile de autor timp de cinci ani.

297 afișări
Imaginea articolului Ja Rule, condamnat la 28 de luni de închisoare, pentru nedeclararea veniturilor

Rapperul american Ja Rule (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe numele lui adevărat Jeffrey Atkins, rapperul în vârstă de 35 de ani a pledat vinovat şi a recunoscut că în perioada 2004 - 2008 nu şi-a declarat veniturile. El datorează fiscului american peste 1 milion de dolari, a declarat procurorul federal din New Jersey într-un comunicat.

"Contribuabilii nu se bucură de luxul de a decide dacă vor să respecte legea sau nu", a declarat judecătoarea Patty Schwartz.

Cântăreţul se află, de la începutul lunii iunie, într-o închisoare din statul New York, ispăşind o altă condamnare, pentru port ilegal de armă semiautomată. Ja Rule a fost arestat după ce poliţia a descoperit un pistol semiautomat în automobilul său, după un concert susţinut de Lil Wayne în Manhattan, New York, în 2007.

Astfel, pentru această infracţiune, Ja Rule a fost condamnat la doi ani de închisoare şi 18 luni de libertate condiţionată.

Lil Wayne, pus sub acuzare în aceeaşi seară pentru posesie ilegală de arme, şi-a petrecut în închisoare cea mai mare parte a anului 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici