Janet Jackson nu va participa la concertul organizat în memoria cântăreţului Michael Jackson

Cântăreaţa Janet Jackson, una dintre surorile cântăreţului Michael Jackson, nu va participa la concertul organizat în memoria fratelui ei, pe 8 octombrie, în Marea Britanie, criticat de o parte a clanului Jackson, a anunţat luni, purtătoarea de cuvânt a artistei americane.

352 afișări
Imaginea articolului Janet Jackson nu va participa la concertul organizat în memoria cântăreţului Michael Jackson

Janet Jackson nu va participa la concertul organizat în memoria cântăreţului Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La fel ca fraţii ei Randy şi Jermaine, Janet Jackson consideră că este imposibil pentru ea să participe la un concert care va avea loc în aceeaşi zi în care debutează procesul în care medicul personal al starului, Conrad Murray, este acuzat de uciderea involuntară a "regelui muzicii pop".

"Din cauza procesului, data acestui omagiu adus fratelui nostru ar însemna ceva prea dificil pentru mine", a declarat Janet Jackson, într-un comunicat făcut public de purtătoarea ei de cuvânt Danielle Marie Owens.

Audierile pentru procesul medicului Conrad Murray vor începe la sfârşitul lunii septembrie la Los Angeles, iar concertul-tribut în memoria lui Jackson va fi organizat la Cardiff pe 8 octombrie.

În ziua în care s-a anunţat, la sfârşitul lunii iulie, organizarea acestui concert, Jermaine şi Randy au publicat un comunicat în care spuneau că nu susţin organizarea acestui eveniment.

"Credem că cel mai mare omagiu pe care l-am putea aduce fratelui nostru în acest moment este să facem în aşa fel încât să i se facă dreptate", au afirmat cei doi fraţi Jackson.

Randy şi Jermaine Jackson au încercat să organizeze un eveniment similar la Viena, în 2009, dar nu au reuşit.

Mama lor, Katherine, şi-a reafirmat recent sprijinul pentru organizarea concertului: "Au trecut doi ani (de când Michael Jackson a murit), justiţia trebuie să facă ceea ce trebuie ea să facă, dar acest concert este un omagiu adus fiului meu, iar eu îl susţin", a declarat ea la jumătatea lunii august pe postul CNN.

Printre artiştii care vor participa la concert - susţinut de alţi fraţi şi surori ai "regelui muzicii pop", La Toya, Tito, Marlon şi Jackie - figurează 3T, un grup format din trei nepoţi ai megastarului, Christina Aguilera, Cee Lo Green, Smokey Robinson, Leona Lewis, JLS şi Craig David.

Fanii au avut la dispoziţie până pe 16 august posibilitatea de a se înscrie la o loterie specială pentru a primi bilete gratuite. Preţurile pentru aceste bilete variază între 63 de euro şi 274 de euro.

Millenium Stadium din Cardiff dispune de 75.000 de locuri. Potrivit organizatorilor, această arenă este cea mai mare sală de spectacole complet acoperită din Europa.

Încasările rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate unor renumite fundaţii de caritate americane şi britanice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici