Jean Michel Jarre, în Bucureşti: Vreau să împărtăşesc cu publicul o experienţă live

Muzicianul francez Jean Michel Jarre a declarat, miercuri seară, la sosirea în Capitală - unde va susţine un concert joi, la Sala Polivalentă -, că este foarte încântat să prezinte publicului român noul său proiect şi că vrea să împărtăşească cu spectatorii o experienţă live.

93 afișări
Imaginea articolului Jean Michel Jarre, în Bucureşti: Vreau să împărtăşesc cu publicul o experienţă live

Jean Michel Jarre, în Bucureşti: Vreau să împărtăşesc cu publicul o experienţă live (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Sunt foarte încântat să prezint publicului din România noul meu proiect. Acesta este un proiect mai ambiţios, cu o scenografie high technology, pe care vreau să îl împart cu publicul din România", a declarat Jean Michel Jarre miercuri seară, la sosirea pe aeroportul "Henri Coandă" din Capitală.

"Muzica va fi un mix de melodii mai vechi cu altele mai noi", a spus vedeta muzicii electronice despre spectacolul pe care îl va susţine joi, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă.

"Vreau să împărtăşesc cu publicul o experienţă live. Vor fi sisteme video şi lasere, în cadrul unei experienţe pline de energie şi ambiţioase. Acest proiect este mai provocator" decât cele de până în prezent, a mai spus muzicianul.

Jean Michel Jarre a declarat că, de cele mai multe ori, muzica electronică înseamnă oameni în faţa unui laptop, dar că el vrea să aducă pe scenă "ceva live şi plin de energie".

Artistul a subliniat faptul că scenografia spectacolului va fi una inedită şi spectaculoasă.

După un show sold out susţinut la Bucureşti în 2008 - când biletele s-au epuizat cu o lună înainte de eveniment -, Jean Michel Jarre revine în România cu un spectacol la care audienţa poate lua parte direct şi care introduce conceptul "all-in-one-show" - un mix de tehnologie de ultimă generaţie în materie de sunet, lumini şi efecte speciale, potrivit organizatorilor, Fundaţia Phoenix.

Producţia este grandioasă - echipa artistului se deplasează cu trei autocare nightliner şi patru camioane de echipament. Printre elementele de pe scenă se numără un ecran de proiecţie imens, cu o deschidere de 30 de metri, dar şi o complicată instalaţie de lasere, pirotehnie şi alte efecte speciale.

Prin fuziunea sintetizatoarelor de tip analog, a tehnologiei digitale de ultimă oră, a designului spectaculos de lasere şi a coregrafiei speciale a luminilor, Jarre a imaginat un show ce concentrează expresia semnăturii sale şi a talentului său de a crea evenimente unice. Aşadar, el a conceput un spectacol de producţie de înaltă tehnologie, special concepută pentru săli de concert , unde publicul va putea asculta piese selectate de pe cele mai de succes albume ale artistului.

Jean Michel Jarre este un artist inovator care a încântat milioane de oameni pasionaţi de muzica electronică, doborând mai multe recorduri mondiale cu spectacolele sale extraordinare. Muzica sa electronică şi reprezentaţiile unice au călătorit în întreaga lume.

Biletele pentru concertul de joi sunt disponibile online, pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, şi în magazinele Germanos, Vodafone, Muzica, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, precum şi la Sala Palatului. Preţul acestora este de 100, 200, 300, 500 şi de 700 de lei (categoria VIP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici