Jean-Michel Jarre şi Anne Parillaud s-au despărţit

Jean-Michel Jarre şi actriţa Anne Parillaud, căsătoriţi din 2005, s-au despărţit şi vor divorţa în curând, a anunţat într-un comunicat biroul de presă al muzicianului francez, citat de AFP.

191 afișări
Imaginea articolului Jean-Michel Jarre şi Anne Parillaud s-au despărţit

Jean-Michel Jarre şi Anne Parillaud s-au despărţit (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Jean-Michel Jarre şi Anne Parillaud s-au despărţit astăzi (marţi, n.r.) şi locuiesc în apartamente diferite. Divorţul lor este urmarea logică a acestei despărţiri", se afirmă în acelaşi comunicat.

Patrick Maisonneuve, avocatul actriţei Anne Parillaud, a ţinut să sublinieze faptul că artista nu făcut parte din echipa care a redactat acest comunicat de presă. "Este o chestiune care ţine de viaţa ei privată. Ea nu consideră necesar să discute cu presa despre acest subiect", a explicat avocatul actriţei.

Jean-Michel André Jarre, născut pe 24 august 1948, la Lyon, este compozitor, performer şi producător muzical. Cu o carieră care se întinde pe mai bine de 40 de ani, el a vândut până în prezent peste 80 de milioane de albume şi single-uri, fiind răsplătit cu numeroase distincţii şi premii. În 1976, revista People l-a desemnat "personalitatea anului". În 1979, el a fost inclus în Guinness Book of Records pentru cel mai mare concert susţinut vreodată. Opt ani mai târziu, el şi-a doborât recordul cu un nou concert - Rendez-Vous Houston.

Jean Michel Jarre a devenit celebru datorită concertelor uriaşe pe care le-a susţinut în toate colţurile lumii, fiind considerat artistul francez care a adunat cel mai mare număr de spectatori din lume, la fiecare dintre concertele sale: sute de mii de oameni au asistat la show-urile sale din oraşe precum Hong Kong, Londra şi Beijing şi trei milioane, la concertul de la Moscova din 1997.

Printre cele mai cunoscute albume ale sale se numără "Oxygène" (1976), "Equinoxe" (1978), "Magnetic Fields/ Les Chants Magnétiques" (1981), "Zoolook" (1984), "Metamorphoses" (2000), "Téo & Téa" (2007).

Artistul a susţinut un concert, în iunie, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Jean-Michel Jarre a mai susţinut un concert la Bucureşti în 2008.

Anne Parillaud, născută pe 6 mai 1960, este o actriţă franceză care a jucat în peste 30 de filme începând din 1977. Pe plan internaţional, rolul care a făcut-o celebră este cel din lungmetrajul "Nikita", lansat în 1990.

Actriţa are o fiică, Juliette, născută în 1987, cu primul ei soţ, cineastul Luc Besson, şi doi fii - Lou şi Theo - cu producătorul de film Mark Allan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici