Jean-Paul Gaultier, evacuat din Hôtel Negresco din Nisa, în urma unei alarme false cu bombă

Celebrul creator de modă francez Jean-Paul Gaultier s-a aflat printre cele 158 de persoane evacuate, marţi dimineaţă, din Hôtel Negresco, celebrul palat de pe Promenade des Anglais din Nisa, în urma unei alarme false cu bombă.

21 afișări
Imaginea articolului Jean-Paul Gaultier, evacuat din Hôtel Negresco din Nisa, în urma unei alarme false cu bombă

Jean-Paul Gaultier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Puţin după ora locală 06.00 (04.00 GMT), o femeie a sunat la poliţie şi la recepţia hotelului Negresco, pentru a spune că în hotel a fost plasată o bombă, au declarat pompierii francezi. "Trebuia să explodeze la ora 07.00. Nu a explodat. Considerăm că a fost o alarmă falsă", au explicat aceleaşi surse.

Promenade des Anglais a fost momentan închisă pentru circulaţie.

La începutul lunii august, ministrul francez al Industriei şi primarul oraşului Nisa au primit o carte poştală prin care erau anunţaţi că vor exploda "buteliile de gaz" din Nisa şi din Cap Nègre, localitatea în care preşedintele Nicolas Sarkozy îşi petrece vacanţa, într-o reşedinţă ce aparţine familiei soţiei sale, Carla Bruni-Sarkozy.

Cap Nègre se găseşte tot pe Coasta de Azur, la vest de Nisa, în apropiere de Saint-Tropez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici