Jennie Garth şi Peter Facinelli au divorţat

Divorţul actorilor Jennie Garth şi Peter Facinelli a fost finalizat marţi, la Tribunalul din Los Angeles, potrivit unor documente oficiale.

827 afișări
Imaginea articolului Jennie Garth şi Peter Facinelli au divorţat

Jennie Garth şi Peter Facinelli au divorţat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi actori americani au depus actele de divorţ în martie 2012, informează site-ul TMZ.com.

În urma acestui divorţ, încheiat pe cale amiabilă, cei doi foşti soţi împart în mod egal custodia celor trei fiice ale lor: Luca Bella, în vârstă de 15 ani, Lola Ray, în vârstă de 10 ani, şi Fiona Eva, în vârstă de şase ani şi jumătate. Cei doi părinţi au deschis un cont bancar comun pentru fiicele lor. Ambii au refuzat să solicite pensie alimentară.

Jennie Garth, în vârstă de 41 de ani, şi Peter Facinelli, în vârstă de 39 de ani, s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul de televiziune "Un Unfinished Affair", din 1996, şi s-au căsătorit în anul 2001.

Peter Facinelli interpretează rolul vampirului Carlisle Cullen în filmele din seria "Amurg/ Twilight" şi apare cu regularitate în comedia dark "Sora Jackie", produsă de Showtime.

Jennie Garth a devenit celebră graţie rolului Kelly Taylor din serialul TV "Beverly Hills, 90210". Actriţa americană a mai fost căsătorită o dată, cu Daniel Clark, în perioada 1996 - 1998. Acesta a fost primul mariaj pentru Peter Facinelli.

După despărţirea lor din 2012, ambii actori au încercat să îşi refacă vieţile personale: Jennie Garth are în prezent o relaţie cu Jeremy Salken, toboşarul trupei Big Gigantic, iar Peter Facinelli are o relaţie cu actriţa Jaimie Alexander.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici