Jennifer Hudson a primit o stea pe Hollywood Walk Of Fame

Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Hudson, recompensată cu premiul Oscar pentru rolul lui Effie Melody White din filmul "Dreamgirls" (2006), a primit, miercuri, o stea pe Hollywood Walk Of Fame din Los Angeles.

119 afișări
Imaginea articolului Jennifer Hudson a primit o stea pe Hollywood Walk Of Fame

Jennifer Hudson (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

La ceremonia de dezvelire a stelei au fost prezenţi, printre alţii, logodnicul actriţei, David Otunga, şi fiul lor în vârstă de patru ani, David Jr, informează contactmusic.com.

"Ştiam că voi fi foarte emoţionată şi sunt sigură că mama îmi spune din ceruri să nu mai plâng, dar acum este timpul să plâng", a spus Jennifer Hudson în discursul de acceptare.

Jennifer Hudson, este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin, a unui Glob de Aur şi a unui premiu BAFTA pentru interpretarea ei din musicalul "Dreamgirls". Cariera fostei participante la concursul "American Idol" şi-a continuat cursul ascendent, Hudson apărând, în 2008, şi în filmele "Totul despre sex" şi "The Secret Life of Bees". De asemenea, în februarie 2009, ea a câştigat un premiu Grammy pentru albumul de debut care îi poartă numele, lansat în 2008.

În ultimii ani, actriţa în vârstă de 32 de ani a jucat în filmul "Winnie" (2011), în "The Inevitable Defeat of Mister and Pete" (2013) şi în "Black Nativity", alături de Forrest Whitaker, care va avea premiera americană pe 27 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici