Jennifer Lawrence a vorbit pentru prima dată despre scandalul pozelor nud: Publicarea fotografiilor mele intime este o infracţiune de natură sexuală

Actriţa Jennifer Lawrence, una dintre zecile de celebrităţi ale căror fotografii private au fost furate şi publicate pe internet în septembrie, a vorbit pentru prima dată despre scandalul privind furtul de imagini şi a catalogat acţiunea drept infracţiune de natură sexuală.

570 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lawrence a vorbit pentru prima dată despre scandalul pozelor nud: Publicarea fotografiilor mele intime este o infracţiune de natură sexuală

Jennifer Lawrence a vorbit pentru prima dată despre scandalul pozelor nud: Publicarea fotografiilor mele intime este o infracţiune de natură sexuală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană Jennifer Lawrence, în vârstă de 24 de ani, a acordat un interviu revistei Vanity Fair, în care a spus că a fost înfricoşată după ce fotografiile sale private au fost publicate pe internet la începutul lunii septembrie şi şi-a făcut griji asupra consecinţelor pe care acest lucru îl va avea asupra carierei sale.

"Doar pentru că sunt o persoană publică, doar pentru că sunt actriţă, nu înseamnă că eu am cerut să se întâmple asta (publicarea fotografiilor intime, n.r.). Nu înseamnă deloc că lucrurile astea sunt implicite pentru că sunt vedetă", a declarat Jennifer Lawrence, care a câştigat în 2013 premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, pentru rolul din "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook".

Actriţa a mai spus că s-a gândit să scrie o scrisoare prin care să îţi ceară scuze faţă de iubitul său din trecut, actorul Nicholas Hoult, căruia îi erau adresate o parte din respectivele fotografii. Însă, actriţa spune că şi-a dat seama că nu are de ce să îi pare rău, pentru că fusese împreună cu Nicholas Hoult timp de patru ani, perioadă în care cei doi s-au iubit.

"Ce s-a întâmplat nu este un scandal. Este viol. Este dezgustător. Legile trebuie schimbate şi noi trebuie să ne schimbăm", a mai declarat Jennifer Lawrence.

Actriţa americană şi actorul britanic Nicholas Hoult au format un cuplu timp de patru ani, dar cei doi s-au despărţit în această vară. În prezent, actriţa are o relaţie cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Fotografii ale lui Jennifer Lawrence, ale modelului Kate Upton, ale actriţei Kristen Dunst şi ale altor vedete feminine au fost furate, potrivit informaţiilor disponibile, din conturile iCloud ale celebrităţilor şi publicate pe forumul de partajare de fotografii online 4chan.

Biroul federal de Investigaţii (FBI) a anunţat că efectuează o anchetă pe acest subiect. Compania Apple a admis că unele conturi ale celebrităţilor au fost compromise, dar a susţinut că niciunul dintre cazurile prezentate nu a fost cauzat de o vulnerabilitate a sistemelor Apple, încluzând aici şi serviciul de stocare de date online iCloud şi aplicaţia "Find my iPhone" (Găseşte-mi telefonul", n.r.).

Serviciul iCloud permite utilizatorilor să stocheze fotografii şi alte tipuri de conţinut pe serverele Apple, putând să acceseze datele respective de pe orice dispozitiv Apple prin intermediul contului de utilizator şi al unei conexiuni la internet.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici