Jennifer Lopez, afectată de despărţire? A plâns pe scenă când a cântat o piesă despre foştii ei parteneri de viaţă - VIDEO

Jennifer Lopez a plâns pe scenă, după ce a interpretat o piesă despre foştii ei parteneri de viaţă, în cadrul show-ului special pe care artista l-a susţinut, sâmbătă seară, pentru a marca cea de-a 15-a aniversare a cazinoului Mohegan Sun din statul american Connecticut.

2437 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez, afectată de despărţire? A plâns pe scenă când a cântat o piesă despre foştii ei parteneri de viaţă - VIDEO

Jennifer Lopez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Voi cânta ultimul cântec despre dragoste pe care l-am compus", a declarat în faţa spectatorilor Jennifer Lopez - care s-a despărţit recent de soţul ei Marc Anthony -, înainte de a interpreta o versiune acustică a hit-ului ei "If You Had My Love". "Multe lucruri s-au schimbat de atunci", a adăugat artista.

Jennifer Lopez, în vârstă de 42 de ani, a interpretat apoi piesa "Until It Beats No More", în timp ce dansatorii din trupa ei prezentau o coregrafie specială, portretizând-o, prin dans, pe artista americană şi pe unii dintre foştii ei soţi sau parteneri de viaţă. O dansatoare care semăna foarte mult cu Lopez a dansat cu alţi dansatori care semănau cu P. Diddy, Cris Judd şi Ben Affleck , informează people.com.

Ultimul cuplu de dansatori a repetat coregrafia dansului realizat de Jennifer Lopez şi Marc Anthony pe scena emisiunii "American Idol", în luna mai, cu doar câteva săptămâni înainte de a-şi anunţa despărţirea.

După acest dans, Jennifer s-a adresat din nou publicului, spunând: "Am făcut o călătorie în memorie" - iar apoi a început să plângă pe scenă, în aplauzele spectatorilor.

Însă artista nu a avut parte doar de momente de tristeţe cu ocazia acestui show. O fotografie a gemenilor ei - Max şi Emme, în vârstă de trei ani şi jumătate - a fost proiectată pe scenă, iar artista a declarat la final: "Există dragoste - iar apoi, există din nou dragoste".

Căsătoria cu Marc Anthony a reprezentat cel de-al treilea mariaj pentru Jennifer Lopez, nunta având loc în secret, la doar cinci luni după ce cântăreaţa s-a despărţit de actorul Ben Affleck. Ea a mai fost căsătorită cu ospătarul cubanez Ojani Noa, din februarie 1997 până în ianuarie 1998. După o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsătorie ce a durat 10 luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici