Jennifer Rush vrea să înveţe limba română

Cântăreaţa Jennifer Rush, care va concerta la Bucureşti, la Sala Palatului, duminică, a declarat recent că ar vrea să înveţe limba română, aceasta fiind singura limbă pe care nu o înţelege atât de bine pe cât şi-ar dori, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

53 afișări
Imaginea articolului Jennifer Rush vrea să înveţe limba română

Jennifer Rush vrea să înveţe limba română (Imagine: www.jennifer-rush.com)

Jennifer Rush consideră că româna este o limbă foarte dificilă, fiind de părere că italiana, germana sau spaniola sunt mult mai uşor de învăţat. Cântăreaţa este hotărâtă să înveţe câteva cuvinte noi chiar înainte de sosirea în România, deoarece are de gând să-i întrebe pe români în timpul concertului ce melodie îşi doresc să audă.

Rush a declarat că are chiar câţiva prieteni în România, de la care a învăţat câteva cuvinte, cum ar fi "mulţumesc".

"Limba română este foarte dificilă. Nu seamănă cu nicio altă limbă. Pot înţelege italiana, spaniola, germana, dar româna... Câteodată am impresia că înţeleg ceva, dar mă înşel", a declarat artista cu origini americano-germane.

Jennifer Rush a declarat că de fiecare dată când are un concert îi este dificil să aleagă ce piese să cânte pentru că îi plac foarte multe. Artista va cânta în concertul de la Bucureşti şi câteva piese de pe noul său album, "Now Is The Hour", lansat anul acesta. Piesa care nu va lipsi din playlist-ul concertului de la Bucureşti este "The Power Of Love", desemnată cea mai vândută melodie a unei artiste solo din istoria muzicii pop britanice, de Cartea Recordurilor, în 1985. Piesa a beneficiat de aproape 200 de alte variante, artişti precum Celine Dion, Andrea Bocelli, Gloria Gaynor, dar şi românca Eva Kiss cântând de-a lungul timpului versiuni ale acestei piese.

Biletele pentru concertul din Capitală sunt disponibile la casieria Sălii Palatului, în magazinele Diverta, Muzica Store, Librăria Eminescu şi online, pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro şi www.ticketpoint.ro. Biletele sunt împărţite pe categorii, având preţuri de 250 de lei (VIP), 200 de lei, 175 de lei, 150 de lei, 100 de lei şi 50 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici