Jessica Alba a născut o fetiţă

Actriţa americană Jessica Alba a născut a doua sa fetiţă, sâmbătă, copilul primind numele de Haven Garner Warren.

734 afișări
Imaginea articolului Jessica Alba a născut o fetiţă

Jessica Alba (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jessica Alba, în vârstă de 30 de ani, şi soţul ei, producătorul de film Cash Warren, mai au o fetiţă, Honor Marie, născută în iunie 2008, la o lună de la căsătoria lor, celebrată în California, informează accesshollywood.com.

Alba a anunţat că a născut cel de-al doilea copil, luni, pe pagina sa de Facebook.

"Bună, tuturor! Sper că v-aţi distrat în weekend. Cash şi cu mine suntem încântaţi să anunţăm naşterea fiicei noastre Haven Garner Warren", a scris actriţa.

"S-a născut sâmbătă, are o greutate de 3,2 kilograme şi o lungime de 48 de centimetri. Sănătoasă şi veselă. Sora mai mare, Honor, a fost foarte încântată de noul membru al familiei", a mai scris Alba.

Jessica Alba a devenit cunoscută graţie serialului de televiziune "Dark Angel", dobândindu-şi celebritatea datorită rolurilor din filmele "Honey" (2003), "Sin City" (2005) şi "Cei 4 Fantastici" (2005). Printre cele mai recente filme ale tinerei actriţe americane se numără "Sub anestezie" (2007), "The Love Guru" (2008) şi "Ziua îndrăgostiţilor" (2010).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici