Jessica Biel şi Justin Timberlake vor avea un copil

Cântăreţul american Justin Timberlake va deveni pentru prima dată tată în 2015, soţia sa, actriţa Jessica Biel, fiind însărcinată cu primul copil al cuplului.

525 afișări
Imaginea articolului Jessica Biel şi Justin Timberlake vor avea un copil

Jessica Biel şi Justin Timberlake vor avea un copil (Imagine: Hepta)

Un prieten al actriţei americane a dezvăluit pentru tabloidul Us Weekly: "În acest moment, sunt foarte bucuroşi şi ţin această veste doar pentru ei. Vor să aibă un bebeluş fericit", informează contactmusic.com.

Vestea despre sarcina actriţei Jessica Biel nu reprezintă chiar o surpriză, întrucât, în august, mai multe surse au dezvăluit faptul că cei doi artişti au apelat la serviciile unei clinici specializate în probleme de fertilitate pentru a avea un copil.

"Încearcă să facă un copil de câteva luni deja, iar Jessica i-a spus lui Justin că vrea să consulte un expert în fertilitate. Ea nu are nicio problemă cu folosirea acestei tehnici, dacă de asta este nevoie pentru a avea un copil şi pentru a-şi păstra căsnicia", a dezvăluit o sursă.

Veştile despre sarcina actriţei Jessica Biel au fost realimentate săptămâna trecută, atunci când Justin Timberlake a participat la gala amfAR din Los Angeles fără să fie însoţit de partenera sa de viaţă.

Zvonurile au continuat atunci când un bun prieten al Jessicăi, Ariel Foxman, editor la revista InStyle, a publicat pe Instagram o fotografie, însoţită de un text în care o felicita pe actriţa americană pentru sarcina ei.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Cântăreţul, compozitorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu nouă premii Grammy şi patru premii Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi. Cel mai recent al cântăreţului, "20/20 Experience", lansat în martie 2013, s-a vândut în peste două milioane de exemplare.

Justin Timberlake s-a concentrat în ultimii ani asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în "Reţeaua de socializare", un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz, dar şi în comedia romantică "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits", în care joacă alături de Mila Kunis.

Jessica Biel, în vârstă de 32 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune "Al şaptelea cer". În ultimii ani, ea a atras atenţia publicului mai ales prin relaţia sa cu cântăreţul Justin Timberlake.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici